torstai 14. maaliskuuta 2013

Kaaostila

Pienempien lasten yhteisessä remontoimattomassa huoneessa vallitsee kaaostila. Sinne on kannettu kaikki ne kalusteet, jotka eivät mahdu varastohuoneeseen ja joilla saattaa edes jotenkin kuvitella olevan jotain loogisluonteista käyttöä lastenhuoneessa. Huone on aavistuksen TÄYNNÄ. Mutta jostain syystä lapsille on syntynyt repertuaari ihan  uusia leikkejä ja lapset ovat ottaneet käyttöön sellaisiakin leluja, joilla eivät ole aikoihin leikkineet (tulee vaan elävästi mieleen kuinka paljon esikoista aikanaan tuli leikitettyä...).

Tämä kaaos on väliaikainen. Osa tavaroista löytää kodin muista huoneista ja osa taitaa olla myytävien listalla. Olen vaan aika huono luopumaan. Mutta samalla inhoan tarpeettoman tavaran hamstrausta... Miten ristiriitainen tunne!


Tämä pöytä on kotoisin minun isovanhempieni kotoa. Pöytälevyyn on liimautunut vuoden 1948 sanomalehti, jota en tietenkään raaski irrottaa.


Toisen sängyn takaa kolosta tulee ovi kylppäriin (tämänhetkisessä suunnitelmassani nykyisestä spa-osastosta tulee sittenkin kylppäri).


Tämä sänky tuli suvilan mukana. Neitihenkilö saattaisi vielä mahtua siihen, mutta hänelläkin on jo uusi sänky. Tämä on kuitenkin yksi niistä huonekaluista, joista en raaski luopua. Noihin kahteen muuhun tämän huoneen sänkyyn tunneside on paljon pienempi ja ne varmaankin lähtevät kiertoon, kun on sen aika.


Tämä antaa oikeamman kuvan siitä kuinka täynnä huone nyt on.

2 kommenttia:

 1. Sitten kun päätät etsiä sängyille uuden kodin niin kysäisethän ensin Pömpelistä? Nuo ovat juuri sellaisia, joille aina on sijaa meidän talossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän mielessä. Veikkaan, että nyt mennään niillä hyvän aikaa, koska molemmat ovat meillä suht uusia.

   a

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!