maanantai 11. maaliskuuta 2013

Keittiöitä, joissa on jotain keltaista

En meinaa päästä eroon mieltymyksestäni musta-harmaa-keltainen-valkoinen -värisarjaan. Tässä on Pinterestistä poimittuja keittiöitä, joissa on jotain kivaa keltaista. Osa on liian moderneja ja virtaviivaisia toimiakseen inspiraationa sellaisenaan tähän meidän kotiin. Mutta nämä värimaailmat ja nokkelat väripilkut!


Jääkaapit (kermanväriset) meillä jo on, eli turha haaveilla keltaisesta jääkaapista.


Tämä pullonkorkkivälitila on HIENO!Betonia ja keltaista. Vähän liian karu. Tässä betoni on keltaista parempi.


Betonitaso ja ihanat keltaiset linnunkolot, passaisi meidän naakoille.


Aika vähälläkin sen värin voi tuoda. Jos jättäisikin näin niukaksi?


Taas betonia, mustaa, keltaista.


Liitutaulua, betonia ja keltaista.


Toi seinähyllykkö on hieno ja sen lisäksi keltaista.


Keltainen taso voisi olla ainoa keltainen asia.


Me emme maalaa kattoa keltaiseksi. Mutta taas, hieno betonin ja keltaisen liitto. Ja lisäksi kivat valkoiset peruskaakelit tummalla melkein puskusaumalla. Muodikasta.


Taas se ihana smeg.


Aikas kiva.


Täällä on kivasti väriä! (Taitaa olla Wanhan Wallankumouksen entinen koti.)


Toi auto on hauska. Meilläkin huonekorkeus voisi sallia jotain jekuttelua.


Aika moderni ote. Ja onko keltaista jo liikaa?

9 kommenttia:

 1. Tuo keltainen katto! Keltainen on helposti liian kirkas mun silmään, mutta tuossa katossa on upea sävy ja toimii ihanasti betonkin kanssa. Helposti värikäs katto on painostava, vaikka väri ei olisi tummakaan, mutta tuossa ei tule ollenkaan raskas vaikutelma.

  VastaaPoista
 2. En kestä, upeita kuvia! Puhutteleeko sua yksi Marimekon musta-valko-kelta-harmaa kangas? Mun tekis kovasti mieli tehdä siitä verho tuulikaapin välioven isoon ikkunaan, vaikka ei sellaista siihen välttämättä tarvittais.. eteisen seinät on kokonaan keltaiset, kalusteet valkoiset, asustekorit mustat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakia vai musta virta? Mun suosikki tästä värimaailmasta on yhä kulkue. Mutta mun mielestä sitä pitää käyttää vain yksi raportti. Meillä se on jatkettu Korrella.

   A

   Poista
 3. Tämän ja jonkun aiemmankin postauksen perusteella olet selvästi iskenyt silmäsi keltaiseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistäköhän sen voi päätellä... Joo mä tykkään musta-harmaa-valkoinen-sitruunayhdistelmästä, mutten tiedä onko se keittiöni juttu?

   Poista
 4. keltasesta puheenollen: http://www.kotivinkki.fi/Koti-ja-Puutarha/Tuunaa-koti/Keltainen-keittio/?utm_source=kvukirje&utm_medium=email&utm_campaign=kotivinkki_vko813

  aika kiva :) ite tykkäisin keltasesta,väreistä jne. toi mies ei vaan oo yhtään samoilla linjoilla. ja 4 alle kouluikäsen perheessä se on kai ihan sama minkä väriset seinät on, ne ei kumminkaan pysy ilman lasten taideteoksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana toi keittiö. Ihan sillä rajalla onko keltaista liikaa.

   A

   Poista
 5. Vau! Hienoja betonipintoja ja sitä keltaista! Olen vasta tänä talvena löytänyt keltaisen itselleni ja nyt haluaisin sitä kaikkialle :).

  VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!