keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kuiva kausi osa 2

Täältä blogista saisin varmaankin kaivettua koska asensimme lastenhuoneen lattian. Veikkaan lokakuuta tai marraskuuta. Maalasin sen joka tapauksessa uuden vuoden aattona. Talvi on ollut kuiva ja nyt lattia on halkeillut aika komeasti. Höh.

Alimmaisessa kuvassa näkyy miltä lattia näytti asennuksen jälkeen. Rakoja on noin 5-7 huoneen leveydellä.

7 kommenttia:

 1. Näimpä se tekee. Meillä oli valmiiksi kuivaa lankkua, jota vielä kuivatettiin lisää (meillä on tosi kuiva huoneilma) ja siitäkin huolimatta tuli rakoja. Samoin lautaseinään. Siis ihan tässä parin kk aikana.
  Jännä nähdä mitä tapahtuu kun ilmat kostuu :D

  VastaaPoista
 2. Meillä on samoin halkeillut. Tuolle ei voi mitään. Meillä jossain vaiheessa kokeiltiin liiman ja hionnasta lähteneen puujauheen seosta täyteaineeksi, mutta se ei pysynyt myöskään vaan lähti palasina pois.

  Kaunishan se on noinkin ja ajan patinaan kuuluu raot.

  Minua raot eivät häirinneet koskaan vaan isäntä ei nähnyt niitä kauniina.

  VastaaPoista
 3. Ei sille voikaan, mutta tyhmänä yllätyin, kun lattia on niin uusi ja oli juuri hetki sitten niin siisti.

  a

  VastaaPoista
 4. Sama meillä, mutta itseä ei häiritse. Meillä kun ei muutenkaan ole mikään niin nöpönuukaa :)

  VastaaPoista
 5. Kaikki liikkuu puutalossa. Lattiat rakoilee, tapetit repee taatusti ekana talvena, paneeleiden pontit levenee jne. Ei mahda mitään. Meilläkin on 1,5 vuotta sitten laitettu lautalattia revennyt ja yksi lauta on jopa poksahtanut halki. Aika väänteessä siis ollut.

  VastaaPoista
 6. Puulattiaan kuuluu raot. En ole koskaan nähnyt sellaista, jossa ei rakoja olisi tullut ennemmin tai myöhemmin.

  Asun vanhahkossa talossa, 50-luvulla rakennetussa. Setäni on laittanut keittiön lautalattian päälle joskus 60-luvulla kovalevyn ja sen päälle sitten myöhemmin muovimaton, jonka päälle vielä myöhemmin toisen muovimaton. Nyt olisi tarve avata lattia, koska yksi tai kaksi niskaa nitkuu ja maton sauma on pullistunut auki, eli voi olla kosetusvaurio siellä mattojen alla. Haluan puulattian siihen tilalle, kun kaikki kuitenkin joudutaan purkamaan. Kauhea homma näin laiskan ihmisen mittapuulla on edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan näissä vanhoissa taloissa melkoinen projekti...

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!