sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Palmusunnuntaina

Kello on yhdeksän aamulla. Kolmessa uunissa on tuli. Miehen pitäisi tulla tänään kotiin. Lastenhuoneessa oli aamulla 13 astetta, koska siellä ei ole kukaan asunut miehen ollessa poissa. Kaksi pientä ovat nukkuneet minun kanssani ja leikkineet isojen poikien huoneessa, en ole siis lämmittänyt. Ulkona on -16 astetta.

Esikoinen aloitti virpovitsojen askartelun kukonlaulun aikaan, mutta on nyt jumittanut television ääreen. Minä olen katsonut trulleille riittävän määrän lämpökerroksia, etteivät jäädy kierroksellaan. Meillä on myös valmiina astia, jossa on meillä poikkeaville trulleille herkkuja (muumipurkkaa, rusinoita ja pikkuruisia suklaamunia).

Eilenaamulla laulettiin kolmevee hereille ja annettiin lahjat. Varsinaiset bileet olivat jo viikko sitten.


Isoäidin lähettämässä pääsiäispaketissa tuli suloisia koristemunia.


Löysin ihania tukppaaneja.


Narsissit tökkäsin jälkiruokakippoihin.


Säästelen aina mansikkalaatikoita, ne sopivat rairuoholle. Tai toisessa on ohraa, toisessa rairuohoa. Tarhasta on kuulemma kotiutumassa muutama viljelmä lisää.


Helmililjoja.


Pajuissa on ollut kissoja jo monta viikkoa.


Neitihenkilö sai koristetyynyn.


Ja Meridan, jonka irrottamisessa paketista meni varmaan parikymmentä minuuttia. Kuvassa isoveli irrottelee kiinnityksiä.

Hyvää palmusunnuntaita!


2 kommenttia:

 1. Hyvää Palmusunnuntain loppua :)
  Mistä tuollaisia bambityynyjä löytyy, juuri ihastelin Riuttalan koulun blogissa tuollaista samanmoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin osui silmään se toinenkin bambityyny. Täältä: http://kauppa.pompoti.fi/category/23/ale--tuotteet. Vieläpä alelaarista!

   A

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!