tiistai 12. maaliskuuta 2013

Sänky

Olen tässä joitain vuosia valitellut miehelle, että olisi kivaa, jos hän joskus korjaisi viisiveen sängyn. Herrahenkilö nimittäin pienenä miehenä pitkästyksissään irroitti kuudesta koristeleikkauksesta viisi. Kuudennesta sai irti vain yhden palan ja se katosi ikuisiksi ajoiksi.

Mies oli menossa taas muovimaton irroitushommiin ja kysäisin, mitä jos laittaisi palat ensin paikoilleen. Nauloilla ja liimalla siihen meni 10 minuuttia. Kannatti siis odotuttaa tätäkin iloa vuosia.


Tässä osat ovat jo paikoillaan, ne ovat nuo kaarevat palat jugenkuvioidun keskiosan molemmin puolin.


Ja kun päivittelette rähjäisiä maaleja, olette löytäneet akilleen kantapääni. Minä en kertakaikkiaan pysty maalaamaan uudelleen tällaisia vanhoja rähjäisiä maalipintoja. En pode mitään ongelmaa siistien maalipintojen uudelleenmaalauksessa, mutta rähjäisiin en raaski koskea. Kuvittelin alussa, että maalaisin tämänkin sängyn, mutta en vaan voi.


Tässä kuvassa näkyy yksi uusi, meidän jälkikäteen rakentamamme ja maalaamamme osa. Vaikka itse sanonkin, onnistuin sen rähjämaalauksessa varsin hyvin. Se ei tökkää silmään.Tässä lähempää rähjämaalaustaidonnäytteeni.


2 kommenttia:

  1. Eihän tuollaista pintaa saisikaan maalata, se näyttää niin hienolta tuollaisenaan! Terveisin toinen rähjäisten pintojen ihailija :)

    VastaaPoista
  2. Ihan oikein teet, kun et raaski maalata. Minulla on sama juttu. Tasaiset maalipinnat voi maalata vaikka sataan kertaan uudelleen ihan surutta, mutta hilseilleet ja lohkeilleet maalit on vaan pakko säilyttää.

    VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!