maanantai 11. maaliskuuta 2013

Väriä lastenhuoneisiin

Nämä kuvat todistavat, kuinka mustavalkoisten lastenhuoneiden väri syntyy paljolti tavaroista. Ja kertoo myös sitä, että kuinka kaksi upouutta huonetta on ehtinyt kaaostua kahdessa kuukaudessa! Miten tavaraa voi olla näin paljon?! Legoja, Baybladeja, esitteitä, kirjoja, paperisilppua ja kaikkea kummallista pientä äärettömän tärkeää... Minusta meillä ON aika paljon hyllyjä, laatikoita, lokeroita ja muita säilyttimiä, mutta silti huoneet ovat kuin lähtevä laiva.Olimme taannoin siellä Helsingin kaupunginmuseon Lasten kaupungissa. Minun suosikkiosastollani Mummolassa oli täsmälleen samanlainen kirjahylly.


Taidenäyttely on verhovaijerissa, liitutaulu on ahkerassa käytössä. Kaappi on huoneessa mahdollisesti väliaikaisessa säilytyksessä.Esikoisen tavarat rönsyävät kaikkein eniten. Viisivee seinänaapuri on astetta järjestelmällisempi.

Lapset olivat ilmailumuseossa synttäreillä, ja saivat lentokoneet muistoksi.


Kaappi on viime kesän kirppislöytö. En tiedä vielä mitä sille pitäisi tehdä.


3 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Etenkin keltaiset jutut tarttuu mun silmään. Mistä on tuo herätyskello? Haluaisin jonkun samannäköisen kuusivuotiaalle, mutta mielellään vielä minuuttiviivoilla. Keltainen tai joku muu kirkas väri.

  Kaappi on kans kiva, ja kirjahylly. Mulla oli kotona asuessani melkein samanlainen kolmiosainen omassa huoneessani, se oli isovanhempieni vanha. Tallessa se on edelleen, vanhempieni varastossa. Ehkä joskus haen sen vielä mukaani.

  VastaaPoista
 2. Kello on Tigeristä. Tanskalainen ketju, jota taitaa olla pääkaupunkiseudulla Kampissa ja Ompussa, muusta Suomesta en tiedä.

  http://www.tiger-stores.fi/myymalat.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voin laittaa siskon asioille Kamppiin.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!