perjantai 19. huhtikuuta 2013

Vessa

Tämä ei ole meidän vessa, enkä ihan tällaista suunnittelekaan. Mutta tämä oli pakko kuvata. Vessa on nimittäin työpaikan vessa, jollaiseksi se on yllättävän kaunis. Ajattelin, että tästä voisi olla jollekin inspiraatiota. (Ja jos joku tunnistaa työpaikkani vessan perusteella, työpaikan nimeä ei tarvitse mainita kommenteissa.)


Vessa on harmaan, valkoisen, mustan ja puun kaunis liitto. Seinäpanelointi on kaunis, katto on samanlainen. Seinämallinen WC-istuin on minusta kiva. Allas on kompakti.


Altaan malli ja kaakelointi sopivat toisiinsa.


Vaakapaneeli sopii vaakakaakelointiin. Seinä tuo lämpöä. Valaistus on kivasti piilotettu seinän ja katon rajaan. Harmaat pyyhkeet ja säilytyskorit toistavat miltei mustan lattian värimaailmaa.


Meidän pikkuvessa, se jossa on heinäseipäitä, on suunnilleen samankokoinen. Ehkä tästä voisi saada jotain inspiraatiota?

4 kommenttia:

 1. Meillä on myös tuollainen pikkuinen vessa seuraavaan remontin alla. Tuo allas on kiva kun tuo hana on tuossa sivussa. Onko minkälainen käyttää vai enemmänkin tottumuskysymys?

  Hyvät väri, kiva tuo panelointi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten sanoin, tuo vessa on työpaikalla, mutta minusta se on kaikinpuolin hyvin suunniteltu. Silmää lepuuttava ja kätevä myös. Eli hanan sijoittelukin on jees.

   Poista
 2. Tästä oli inspiraatiota meille, ollaan suunniteltu vähän samantapaista. Onko wc-pöntön takana samaa laattaa kuin altaan yläpuolella?

  VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!