perjantai 26. huhtikuuta 2013

Vierashuoneen kylppärin vessa


Olen vähän innostunut näiden kollaasien teosta... Tässä on vierashuoneen kylppärin vessan oikea lattialaatta ja allaskaappi. Pitää katsoa olisiko meilä tuota vasemman alakulman tapettia vielä jäljellä, sitä oli edellisessä kodissa ja väri taitaisi olla oikea tähän kylppäriin. Sitä saattaa olla yksi avaamaton rulla ja rapiat päälle. Seinien alaosaan tulee valkoinen kaakeli, puolipaneelityylisesti.

Käytiin Ikeassa vessassa ja todettiin, että tuo allas on ihan passeli. Riittävän sopiva. Ulkorakennuksessa on kaksi käytettyä vessanpöntöä. Kierrätetään toinen niistä tänne ja säästetään ajatus seinäkiinnitteisestä pytystä omaan isoon kylppäriin. Sähkösilmähana (en ole varma tuleeko olemaan juuri tämä) on ollut koko ajan listalla. Se on niin kätevä, kun vesi on heti sopivan lämpöistä, hanaa ei tarvitse koskea tahmatassuilla, se ei unohdu valumaan. Voin kertoa, että varsinkin silloin kun piti pestä vauvojen pyllyjä, se oli loistava!

Peili/peilikaappi pitää vielä miettiä ja valaistus.

2 kommenttia:

 1. Me olemme myös tykänneet kosketusvapaasta hanasta lasten kylppärissä. Kätevä se on siinäkin, että pienimmäisinkin voi itse pestä kätensä.

  Ihana tuo laatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos laattakehusta. Olen itsekin vielä ihastuksissani.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!