lauantai 18. toukokuuta 2013

Etenee, etenee

Keittiössä on nyt vesijohdot ja viemärit. Lattia on ummessa. Tänään mies tyhjentää keittiö-olkkarin puoliväliin saakka. Käydään hakemassa jotain puukittiä, koska lattiassa on muutama iso kuoppa. Pienistä naulanrei'istä ei niin ole väliä. Montut on pakko täyttää. Illalla toivottavasti eka maalikerros ja pinkopahvit vettymään. Aamulla pinkopahvit paikoilleen ja keittiön kaappejen alle toka maalikerros.

Ulkomaan kaapin pitäisi tulla tiistaina. Sitä oli tullut auto hakemaan torstaina, auto oli ollut liian pieni! Perjantaina oli uusi yritys. Ja nyt kaappi on matkalla. Keittiö tulee torstaina.

Keittiöstä puuttuu: betonitason valmistusvälineet ja hana. Valaistus on mun päässä, mutten ole vielä hommannut. Sohviin pitäisi varmaan hommata uudet päälliset. Mutta jos nyt aloittaisi valkoisten päällisten pesulla.


Tässä nurkassa ei ollut lattialautoja ollenkaan. Mies paikkasi lattian jonkun toisen huoneen lattialaudoilla.


Tässä vanhat laudat ovat paikoillaan.


Ikkunat pitää pestä tänään. Ne jäävät keittiön kaapistojen taakse ja niitä ei sitten saa enää auki. Täytyy miettiä, jos yhden lasin saisi poisnostettavaksi ja ulkoikkunathan aukeavat ulos päin eli jos sisälasin saa nostettua pois, ikkunan voisi varmaan avata kesällä.


Allas tulee ikkunan eteen. Ulkoseinässä on jo puukuitulevyt.


Meidän tulevan kylppärin nykyinen vessa on nyt pöntötön vessa... Pönttö oli pakko poistaa, kun putket jatkettiin keittiöstä kylppäriin. Lattia oli yllättävän siistissä kunnossa siihen nähden, että olin pessyt ne pari pesukoneellista lattialle...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!