tiistai 7. toukokuuta 2013

Kesähuone

Me sit päätettiin säästää aikaa ja rahaa, ja jätettiin pinkopahvitus ja tapetointi toistaiseksi tekemättä. Kannettiin tavarat sisään, kun lattiamaali oli kuiva. Mietitään seinäasiat myöhemmin. Nyt katsotaan viihtyvätkö lapset sisäleikkimökissään.

Huone ei ole tavallaan sisustettu ollenkaan, vaan siellä on muutamia tavaroita (ja viedään vielä muutama lisää), lapsilla on mahdollisuus siellä rakentaa majoja ja oleskella, pelata ja ja lukea. Kesähuoneen oven ulkopuolella on kiipeilytikkaat.

Tällainen se nyt on. Loppukesällä jo varmaan aika erilainen.18 kommenttia:

 1. Kesähuone on juuri hyvä. Muistuttaa mummulan vinttiä, jonne meidät tenavat majoitettiin heinäkuussa. Isä ja äiti tekivät mummun heinäpellolla hommia ja veljeni kanssaa istuimme vintillä täkkien seassa lukemassaa enon vanhoja Aku Ankkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen miettinyt, että joku vanha heteka siellä vielä voisi olla. Saattaa olla, että meiltä suvilalta joku ylimääräinen löytyisikin.

   Poista
 2. No taatusti viihtyvät! Ihana!

  VastaaPoista
 3. Ihania majanrakennustarpeita...varmasti lapset tykkää...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippumattopaikka aiheuttaa tappelua toistaiseksi.

   Poista
 4. Mahtavaa ettet pelkää voimakkaitakaan sävyjä. Ihana fiilis! Tulee mieleen monilapsisen perheen koti jo aikoja sitten lopetetussa blogissa http://koulunlattianarisee.kotijakeittio.fi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä ehkä olisi minkään olkkarin lattiaa uskaltanut maalata vadelmanpunaiseksi, mutta tuolla kesähuoneessa se oli kiva juttu. Mulla on mielessä yksi valkoinen tapetti, jossa on lasten kuvamaailmaa, jossa on yhtenä värinä punainen.

   Poista
 5. Pömpeliä peesaten: kuvista välittyvä fiilis on herkku! :) Mahtavat peitot! Kyllä lasten kelpaa kesähuonestella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peitot ovat aika uusia löytöjä. Ihania minustakin. Keltaisia meillä on ollut ennestään.

   Poista

 6. Hauskan näköinen tila! Mainio maalivalinta lattiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se vadelmanpunainen tuli yhtäkkiä mieleen ja siitä se sitten lähti. Voihan sen sitten joskus maalata jonkun muunkin väriseksi.

   Poista
 7. Joskus on hyvä jäädä vielä miettimään rauhassa. Ihanan värikkäitä täkkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tuli miehen kanssa sellainen olo, että käytetään seinäenergia nyt vierashuoneeseen ja keittiöön. Täkit ovat kivoja, ehkä mäkin saan käyttää niitä talvella.

   Poista
 8. Tulee ihan himo saada itselleenkin oma kesähuone! Aivan ihana löhöilypaikka. Aikuisetkin tarvitsisi tuollaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan taidettu puhua tästä aiemminkin, että aikuiset tarvis omat huoneet. Mutta nyt me saadaan miehen kanssa koko alakerta. Lapset ovat joko vintillä tai ulkona pomppulassa.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!