perjantai 3. toukokuuta 2013

Löytö

Olen tässä moneen kertaan valitellut sitä, että edelliset asukkaat ovat niistäneet tämän talon ihan puhtaaksi. Tänne ei ole yhteenkään vintin nurkkaan tai keittiön komeroon, ulkorakennuksista puhumattakaan jäänyt mitään löydettävää. On suorastaan outoa asua vanhassa talossa, mistä kaikki irtonainen on lähtenyt edellisten asukkaiden mukaan.

No yhden löydön sentään tein. Purin kesähuoneen ja sen katon päältä tuli jotain romua, lautoja ja metallipaloja lähinnä, mutta myös yksi kevyt muovikassinyssäkkä, jossa oli kaksi pahvilaatikkoa sisällä. Kurkattiin miehen kanssa varmuudeksi pahvilaatikoihin ennen kuin ajateltiin heittää ne pois. Onneksi, sillä ne eivät olleetkaan tyhjiä.

Arvatkaa mitä laatikoissa oli?


12 kommenttia:

 1. :DD Variksenpeläteille uudet kuontalot?

  VastaaPoista
 2. Iiiuuuuh... edellisten asukkaiden päänahat? =) No ei taida olla, jos kerran kaikki talosta löytyneet aarteet veivät muuttaessa mukanaan. Törkimykset... kyllä jotain olisi voinut jättääkin, kun ne taloon kerran kuuluivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä voi väittää, että jotain taloon kuuluvaa erityisesti puuttuisi, mutta en ole koskaan ennen mennyt vanhan talon ullakolle, joka on typötyhjä!

   Poista
 3. Ai kauheeta! Ihan tulee mieleen joku Norman Bates! No, kolikon valoisampi puoli on se, että jotain sentään löytyi...=)

  VastaaPoista
 4. Ai, että piristit päivääni!

  Loistava löytö, mäkin haluan tuollaiset aarteet! Olisi sitten valmiina kun oma tukka alkaisi kyllästyttää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkun herrahenkilön tupeet. Kuinka se on pärjännyt ilman niitä? Huomasitteko, että toisen mallinimi oli ambassador, aika hienostunutta!

   Poista
 5. OHO! :)
  Meidän talossa ja ulkovarastoissa taas on niin paljon jätetty ihan kaikkee että vielä kuuden vuoden asumisen jälkeenki viedään kamaa kaatopaikalle. Siis huonoa tavaraa. Parhaat on pelastettu! Paljon on myös myyty pois, semmosta millä ei ite tee mitään. Kova homma tässäkin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei sekään ole reilua, että saa vain roinaa ja roskaa. Suvilalla me saatiin muutama aarre, jotka kompensoi sen muun ryönän määrän.

   Poista
 6. Voi vitsit mikä löytö, hah, vanhaa tukkaa!

  VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!