keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Tilannekatsaus

Tapettirintamalla: Lumikide ja Kiurujen yö tilattu. Ruskeaa juhannusruusua ei sittenkään saa. Se tarkoittaa, että vierashuone ja sali on mietittävä uusiksi. Pitää miettiä kelpaisiko minulle sittenkin joku muu väri juhannusruususta vai pitääkö löytää jotain ihan muuta.


Katkaisimme lattialankut keittiössä ja tähän koloon tulevat vesijohto ja viemäri. Vanha lattia säästyy suht sellaisenaan.


Vierashuoneen kylppäri on vesieristetty.


Kylppärin seinien kaakelointi on aluillaan. Minä näen linjoja, jotka eivät ole niin suoria kuin toivoisin... Mutta ne jäävät pääosin kalusteiden taakse.


Mies alkoi purkamaan sen meidän tulevan pääkylppärin lattiaa vessasta (sama lattia, jonne sain katoamaan parin pesukoneellisen poistovedet). Pienemmän kuumavesivaraajan venttiiliä ei saa kokonaan kiinni, siellä kulkee vesi koko ajan, vaikka venttiili on muka kiinni. Ensimmäinen lattia, jonka alta löytyi vanhoja lehtiä. Vanha oli tässä tapauksessa 2001...

Keittiön saarekekaappi lähtee huomenna matkaan Hollannista. Ja keittiö tulee ensi viikolla. Keittiön seinässä on puukuitulevy. Nyt pitäisi pinkopahvittaa kolme seinää, mutta sitä ennen sulkea yksi oviaukko.

1 kommentti:

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!