torstai 13. kesäkuuta 2013

Amsterdamin ravintolat

Keräsin etukäteen pitkän listan ravintoloita, joita pitäisi testata Amsterdamissa. Emme kuitenkaan muuttaneet reittejämme mitenkään hurjasti ravintoloiden takia, joten päädyimme kuitenkin syömään vähän missä sattui. Testilistaltamme söimme kahdessa paikassa. Kolmas eli Brasserie Witteveen, joka oli majapaikkaamme lähinnä, olikin sulkenut ovensa.

Mazzossa ruoka oli ihan jees. Lapset viihtyivät leikkipaikalla ja lapsille oli tarjolla omia ruokavaihtoehtoja. Ruoka on italialaistyyppistä. Mazzo sijaitsee sisustuskadulla Rozengrachtilla.


Tuoreita kukkia kabinetissa.


Minulle tulee hämähäkki mieleen noista valaisimista.


Seinät ovat ihan betonilla.


Säilytyshyllyköt ovat fiksun näköiset.


Lapset söivät nutellapitsaa... Oli hyvää.


Minun pitsani.


Mercatissa lapsia ei juuri otettu huomioon. Ruoka oli hyvää, mutta lasten oli vaikeaa löytää itselleen listalta mitään ja kokeilut tulivat aika kalliiksi... Ruoka on espanjalaistyyppistä. Ravintola oli yllättävän pieni. Kuvista olin olettanut, että se olisi todella iso. Mercat sijaitsee suht lähellä KNSM-eiland-nimistä saarta. Sinne pääsee kympin ratikalla.Periaatteessa samat hyllyköt kuin Mazzossakin.Lasku tuli tällaisessa ihanassa peltirasiassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!