lauantai 29. kesäkuuta 2013

Keittiö tänään

Tässä tilannekatsaus keittiöön.


Tapetin ja levyn rajalle tulee lista, samoin muurin ja tapetin väliin.


Kattolista on paikoillaan. Mehän tehtiin päätös, että vain pestään katto, ei maalata. Nyt jouduttiin kuitenkin paikkamaalaamaan listoja. Ne on ehkä himpan kellertävämmät kuin katto, mutta veikkaan että sitä ei huomaa, jollei vartavasten osaa katsoa. Muutama paha halkeama listojen irroittamisesta tuli. Voi olla, että pitää vielä vähän paklata.


Tänään ollaan asennettu jalkoja kalusteisiin. Piti käydä hakemassa yksi puuttuva osa, mutta keittiökauppa olikin kiinni. Onneksi tarkistettiin ennen lähtöä.


Tässä tällainen vilautus. Vielä on matkaa valmiiseen keittiöön. Kun päästään valamaan betonitasot, niiden kuivumiseen menee neljä viikkoa. (Meillä on pieni ajatus, että keksittäisiin jotain kivaa ravintolapäivään 18.8., mutta se riippuu siitä onko keittiö-olkkari valmis...)

7 kommenttia:

 1. Oi-oi,kyllä näyttää hyvältä. Pidän teidän väreistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se valmiin odotteleminen vie kauan, kun ne betonitasot kuivuu hitaasti. Ja entä jos me ei osatakaan?

   Poista
 2. Kyllä te ne tasot osaatte tehdä, laatikko vaan oikeilla mitoilla, hienoksi hyvin sekoitettu aine ja kaadatte laatikkoon. Naputtelette ilmakuplat pois (jotkut pitää vielä muovin tai harson alla ja sumuttelee, että kuivuis hitaammin mutta ei me tehty niitä.) Ja betoni kuivuu lattiassa sentin viikossa, mutta tuosta muotista voi ottaa "seinät" aika pian pois, joten kuivuu paljon nopeammin kun pääsee sivuiltakin kuivumaan. Meidän kuivui muutamassa päivässä. Lakattiin öljytemperalakalla, ehkä n.5 kerrosta ja melko hyvin on kestänyt. Että me mentiin aika yksinkertaisella kaavalla mutta ihan tyytyväisä on oltu. Onnea hommaan, naappaat parhaat palat monista ohjeista ;). Ja ihania vanhoja ovia sulla tossa aiemmin, mulla on kans muutamat odottamassa tuolla, että pääsevät joskus käyttöön.

  VastaaPoista
 3. p.s meidän tasot 3,5 cm, teillä varmaan 4. Ja nehän pääsee kuivumaan ihan loppuun vielä sitten siinä paikallaankin, kun ovat ikäänkuin "auki" alhaalta, eritavalla kuin esim. lattia olisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten totta.

   Millaisessa astiassa ja millaisella välineellä sekoititte betonit? Mä kyllä käyn vielä lukemassa kaikki kokemukset eri blogeista ja olen kyllä kerännytkin ohjeita. No, kohta tiedän osataanko.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!