sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Mitä kotiin kuuluu?

Viikko oli muuttanut puutarhan vehreäksi viidakoksi. Ruoho oli kasvanut korkeaksi, mutta uusi ruoho ei tietenkään ollut alkanut itää kuivuuden takia. Kuumuus tuntuu suorastaan oudolta ja hyttyset tietenkin kiusaavat.

Remonttiajatukset saivat terveellisesti uutta perspektiiviä reissussa ja löysimme valaisimia keittiöön. Tilausvahvistus tulee sähköpostissa ja maksaminen hoituu täällä kotona. Valitisimme ne kuitenkin itse ihan omin käsin.

Tulen varmaan postailemaan Amsterdam-juttuja niin että vielä kyllästyttää. Kuvasin aika paljon kaikenlaista. Kamera temppuilee yhä tarkentamisen kanssa. Se on ihan pakko viedä huoltoon jossain vaiheessa. En vaan raaskisi koskaan olla ilman kameraa.


Matkan jälkeen on pikkasen pyykkiä, joten viritin ulkopyykkinarun pitkästä aikaa.Eikö olekin upeita (melkein) mustia tulppaaneja? Ihan omassa pihassa.Mies avasi muutaman tuuletusaukon, kun talo on silloin 80-luvulla levytetty aika tiiviiksi. Joku oli tehnyt hormiin pesän, ja tämä aukko ei siis edes ole ulkoseinässä, vaan katossa ehkä noin puoli metriä seinästä... Pesä sai kyytiä.

4 kommenttia:

  1. Kaunista... :) Varsinkin tulppaanisi ovat upeita! Rentoa kesäsunnuntaita...

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. On. Mun puutarhafulosofiat perustuu väreihin ja muotoihin ja pintoihin. Unohdan aina ilmansuunnat, maaperän ja kasvukauden...

      Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!