sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Tapetointihommia

Aloitettiin keittiön tapetointi tällaisella pienellä lämmittelyosuudella... Meillä piti siis tulla sitä keltaista Kiurujen yötä kolmelle seinälle, nyt taitaa tulla tätä kukkatapettia kahdelle seinälle ja lumikidettä kolmannelle ja sitten olkkariosioon. Mittaamiseen, leikkaamiseen ja tapetointiin meni noin 1,5 tuntia. Kyllä eri tapetit ovat niin eri tuntuisia tapetoida. Jokaisen kanssa saa hakea tyylin.

Tämä tapetti on aitoa retroa ja mulla on sitä viisi rullaa. Jos laskin oikein, sitä jää reilu rulla. Voi olla, ettei niinkään paljon, kun raportin kohdistus meni huonommin kuin ennakoin.

Nyt pitäisi vielä päättää minkäväriseksi maalaan tapetin vieressä olevan muurin. Siitä olisin halunnut ottaa tiilipinnan esiin, mutta nyt ei ehdi ja jaksa. Luulen, että uunit ja muurit maalataan samalla valkoharmaalla kuin poikien huoneessa. Vaikka jotenkin olisi hienoa, että olisi vaaleat uunit ja tummempi muuri. Täytyy vielä harkita.

Huomisiltana työpäivän jälkeen jatketaan.


Katon koristelista on peräti 18 cm korkea. Vieressä näkyy se uunin muuri.


6 kommenttia:

 1. Voi miten ihana tapetti...ja tuo koristelista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuntuu tää nyt oikeammalta kuin se sinappi kiuru. Ja kuvasta siis puuttuu vielä se 18 cm koristelistaa.

   Poista
 2. Jos harkitset ylim.tapettien myymistä niin muista minua :)
  Ihana tapetti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos/kun tää projekti ikinä loppuu, myyn varmaan kaikkea tarpeetonta pois. Mulla on yhdet tosi kauniit siniset tapetit, mutta kun en tykkää sinisestä, huomaan koko ajan siirtäväni niiden käyttöönottoa...

   Poista
 3. Tapetti on ihana mutta niin on kattokin, tosi erikoinen! Tuo huonekorkeus saa mut aina huokailemaan. Se tuo tilaan niin erityistä tunnelmaa. Kiva kun keittiönne etenee, jänskättää jo kuinka hieno lopputuloksesta tuleekaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos taas. Me yritetään miettiä minkä verran voidaan suviloida, jotta saataisiin keittiö edistymään. Timpuri tulee seuraavaksi laatottamaan kylppärin lattian, muutoin ollaan omillamme. Ja kunhan saadaan kotiutettua valaisimia tarvitaan sähkömiestä.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!