torstai 15. elokuuta 2013

Betonitason tohtorointiaMies teki ohuen betonilitkun tason päälle. Viikonloppuna hiotaan ja sit pintakäsittelyt. Valamisesta on kuukausi.

(Testasin ekaa kertaa ikinä kännykkäbloggeria.)

4 kommenttia:

 1. Moi, käyn säännöllisesti lukemassa tätä sun blogia mutta aina tuo kommentointi vaan jostain syystä jää. Mielenkiintonen projekti teillä menossa, innolla seuraan :) Tervetuloa vastavierailulle, meillä alkamassa oman pohjalaistalon rakentaminen tässä syksyllä tuolla Meiän Kaksfooninkisen puolella. :)

  VastaaPoista
 2. Mä ihan jännityksellä odotan tän betoniprojektin tuloksia. Mahtaisitkohan jaksaa tehdä koko hommasta semmosen pienen tiivistelmän, kunhan tasot on valmiit? Meillä ukko torppas koko idean, ku näytin et tämmöset ois hienot, mut josko kuitenkin vaikka johonkin pikkuvessaan allastasoksi... ;)

  VastaaPoista
 3. Mä suosittelen kanssa, että ekalla kerralla kannattais ehkä aloittaa jostain pienemmästä kuin kuusimetrisestä keittiön työtasosta. Nyt kun olen saanut paljon myös jälkikäteisiä neuvoja ja ollaan itse harjoitellut, veikkaan että seuraavista tulisi hienot... Hienot helpommin. Tietenkin näistäkin tulee hienot! ;) (Eniten pelkään, että kun nostetaan nää paikoilleen, näissä onkin joku merkittävä mittavirhe!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai tulee hienot! Kävin viime viikolla Punkaharjulla Lusto-metsämuseossa, ja siellä oli betonielementeistä tehtyjä seiniä. Silittelin niiden sileää pintaa ja mietin että millaset teijän tasoista mahtaa tulla... Jäi kyllä kytemään tuonne mielen sopukoihin, pakko se on yrittää kokeilla :)

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!