perjantai 2. elokuuta 2013

Nojatuolin päällinen

Katselin nyt aamulla asiantuntijaraatini (3-7 v.) kanssa nojatuolinpäälliskankaita. Neljä viidestä oli yhtä mieltä häämästyksekseni. En silti vielä tilaa päällistä, vaan odotan, että olohuone on vähän valmiimpi. Kuvittelen siis, että sohvat säilyvät valkoisina, mutta saavat aiempaa värikkäämpiä tyynyjä ja nojatuoli saa uuden päällisen. Toinen samanlainen nojatuoli on kuusiveen huoneessa. Se on kovin likainen ja sekin tarvitsisi uuden päällisen (toki pesu korjaa paljon, mutta luulen, että nuoren herran huoneessa on aika vähän toivoa, että valkoinen pysyisi valkoisena pitkään...)


Tässä ovat kaikki näytepalat. Itse tilasin kaksi settiä ja Bemz lähetti yhdet, kun kyselin, että onko päällistä farkkukankaasta.


Tämä ruskeapohjainen oli yllättäjä. Se ei näytä kuvastossa yhtä kauniilta. Mutta ei se meidän värimaailmaan sovi.


Sama, tämäkin ruskeapohjainen on kaunis. Meille väärä.


Tämä on lähinnä farkkua. Jos se olisi oikeaa farkkua, tilaisin sen kuusiveen huoneeseen ja hommaisin farkkuräsymaton. Mutta en halua sitä tällaisena kankaana.


Tämä on ollut pitkään yksi Bemz-suosikkejani, mutta yhtäkkiä jotenkin so last season!


Sama suosikki Bemzin omassa kuvassa.


Ja turkoosi on vähän samantapainen. Ornamenttikuvioiden aika taitaa olla ohi.


Tämä oli koko jengin suosikki (paitsi kuusivee äänesti kokomustaa, jota lupasin harkita hänen huoneeseensa). Mies ei ole ollut vielä äänestyksessä mukana.

Tältä se näyttää Bemzin kokokuvassa.

Jos vielä sohviin hommaisi muutaman tyynynpäällisen.

Olen itseasiassa ostanut muutamia tyynynpäällisiä valmiiksi, uudistamaan uutta huonetta. Tyynynpäälliset eivät ole ikinä olleet minun hulluuteni, mutta nyt vähän kyllä koukutuin. Ostopaikkakin oli yllättävä. Omat tyynynpäälliseni ovat vielä postissa, enkä muista merkkiä, mutta tässä on muutama linkki Zalandoon, älkää tuhlatko kaikkia rahojanne:

9 kommenttia:

 1. Kaikki kankaat ovat kauniita, mutta kyllä tuo nuorison valitsema on tosi hieno...:)

  VastaaPoista
 2. Varoitus tyynylinkeistä oli todella aiheellinen!

  VastaaPoista
 3. Oon kanssa tilaillut Bemzilta aina välillä päällisiä. Meillä on ollut isossa nojatuolissa tuo so last season vihreänä :D Siitä on useampi vuosi kuin tilasin sen ja tykkään kyllä edelleen, mutta annoin tuolin mun ystävälle kun se tuoli oli meille liian iso. Tässä linkin vanhassa kuvassa nojatuoli on meidän rivariasunnosta kun asuttiin vielä Suomessa, ja nyt kun katson kuvaa niin näyttää tuo sisustus ihan karsealta :D , mutta tavallaan hauska nähdä, että niin vaan se oma makukin on muuttunut muodin mukana:

  http://bemz.typepad.com/itsacoverup/2010/06/some-urban-tapestry-for-ekeskog.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se maailma muuttuu. Mä olen hautonut vaikka kuinka kauan, että nimenomaan tilaan tollaiset punaiset tai turkoosin päälliset sohvaan, ja nyt en kertakaikkiaan pysty. Myös perheen valinta vaatii hauduttamista, en ole siitäkään satavarma.

   Poista
  2. Ikinä ei voi tietää mikä fiilis tulee myöhemmin jostain valinnasta. Täytyy vaan mennä sillä tunteella mikä nyt on. Tai sitten ottaa varma valinta vaalea beige ;D

   Poista
 4. Ai jai. En ole koskaan ollut tyynynpäällisihmisiä, mutta nyt uudessa kodissa tämä olemuspuoli nostaa päätään. Pitäisikö siis kiittää linkeistä vai ei....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en oikein ole ollut. Mulla on saattanut olla jotkut kivanväriset tyynyt, jotka olen ostanut 2-3 samalla kertaa enempiä miettimättä. Nyt mulla on odottamassa kuusi uutta tyynynpäällistä!

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!