perjantai 27. syyskuuta 2013

Ollako vai eikö olla

Mietin kirjoitanko liikennemerkistä vai olenko olevinani muotibloggari. Jos vähän molempia.

Saatiin tänä aamuna se kauan odotettu liikennemerkki. Mutta väärään paikkaan. En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Yritän pitäytyä jälkimmäisessä. Nyt se merkki iskettiin reitille, josta oltiin toivottu, että se vähän niin kuin kasvaisi umpeen ja unohtuisi aurata. Nyt kävelyliikenne suorastaan OHJATAAN sinne. Ja taas se puoli, jossa on mopo- ja välillä auto-ongelmiakin, ei saanut mitään merkkiä. No, katsotaan miten kehitys kehittyy.


Ei ole muuten ihan eilisen merkki, mopo on aika nostalginen.


Piha on muotoiltu ja ruoho kylvetty. Nyt ollaan vähän kahden vaiheilla istutetaanko aitakasvit, puut ja pensaat nyt syksyllä vai ehtikö sää liian kylmäksi ja on pakko odottaa kevääseen. Puutarhurit veivät lähes kaikki lippusiimat mukanaa, käytiin ostamassa uusia, pitäisi vaan laittaa ne paikoilleen.

Kuvassa kaukana näkyy Tori.fi:stä löytämäni portti, joka tuli eilen. Kuski tiputti sen juuri oikealle paikalle ja näppäsi vielä valokuvan ja laittoin sen minulle tekstarina töihin.


Tässä tämä muotibloggaus. Nyt kun tuli kylmä, minua ilahduttaa uusi H&M parkani, Pimeen vintin huivilöytö ja viime jouluna joulupukintuoma Dutch Sisters kierrätyslaukkuni.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Joulupukki tiesi hienosti mitä mä tarvin ja kivas siinä on, että ristipistotyö on kierrätetty.

   Poista
 2. Oli tosi hauska tavata ja nähdä teidän talo, tulen kyllä mielellään uudelleen kameran kanssa!

  Mysteeritapetin arvoitukseen vielä palatakseni, tapettihan voisi olla autonomian ajalta, eli talon aika alkuperäistä sisustusta. Artefactan keskustelupalstalta voisi kyllä löytyä myös valistuneempia arvauksia: http://www.artefacta.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tajusin saman kun lähdin ajelemaan. Että ei siitä edellisestä venäläisten ajasta ole kovinkaan kauan. Olen vaan niin urautunut parenteesiin.

   Kiitos visiitistä! Ja otetaan uudestaan ajan kanssa, saatan jopa tarjota jotain!

   Poista
  2. Silmänruoka oli kyllä enemmän kuin tarpeeksi, meidän blogitreffit voi hyvin jatkossakin olla matalalla kynnyksellä, että ei tarvitse olla pöydässä emännän leipomia vaaleanpunaisia macaron-leivoksia :)

   Poista
 3. Laitapa tuosta portista jossain vaiheessa kuvia. Löydät kaikkea kivaa ja hyödyllistä näistä nettimyynneistä!

  VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!