maanantai 23. syyskuuta 2013

Sunnuntain tapetointia


Edellisellä kerralla tapetoitu seinä on kuivuttuaan silinnyt kauniisti.


Nyt on rauhalliset värit.


Oven vieressä paikkapaloja kaksittain. Oven vuorilauta peittää ne ainakin melkein kokonaan.


Käytettiin hetki jotain vanhaa liisterinjämää, mutta sitten keitettiin taas vehnäjauholiisteri, se toimii paremmin. Voin muuten kertoa, että se EI säily viikkoa huoneenlämmössä, Purnukka oli varsinainen Pandora's box, kun mies sen avasi.


Siellä se mies koikkuu katonrajassa. Pussauskopin katolla mahtuu vielä seisomaan.


Eilen jouduttiin aika paljon tapetoimaan ovien ja ikkunoiden ympäristöjä.


Kosteaa tapettia. Nyt on enää kolme pitkää vuotaa ja vähän palapeliä. Yhden illan homma!


Tällaista tehtiin työn lomassa. Linkitän alkuperäisen ohjeen tästä. Se vaati muuntamista metric-järjestelmään ja Suomen kaupan pakkauskoot eivät ihan vastanneet alkuperäisiä. Hyvää äkkimakeaa, mutta luulen, että vaikkapa suolapähkinät olisivat antaneet sille hyvän terän. Valitsin ohjeen nimenomaan alkuperäisen kuvan perusteella, kun se oli niin houkutteleva... Käykää kurkkaamassa.18 kommenttia:

 1. Tuo lumikide on kyllä kaunis vaaleampanakin. Minä löysin kirppikseltä muutaman palan sitä musta-valkoista ja nyt on eräs projekti mielessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä periaatteessa tykkään siitä mustavalkoisesta enemmän, mutta kun huoneessa on yksi voimakas tapetti, oli pakko löytää joku vaalea. Ja se jotenkin sopii vanhojen asioiden kanssa tosi hyvin.

   Poista
 2. Hyvännäköistä! Tosi kivasti tuo lumikiteiden muoto toistaa ikkunan muotoa.

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis tapetti, sopii hyvin kyllä pusukoppia kehystämään. :)

  VastaaPoista
 4. Upeat tapettivalinnat! Meillä tällä kertaa vaan maalattiin seinät, katsotaan myöhemmin jos laitetaan tapettia jonnekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä en jotenkin tässä pinkopahvitetussa talossa osaa olla ilman tapetteja.

   Poista
 5. Ihana ja rauhallinen tosiaan. Oon huomannut itsestäni, että oon alkanut hieman rauhottamaan tota värien käyttöä. Mutta vaan hieman :). Tuu käymään arpajaisissa, palkintona jotain värikästä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä kävin katsomassa. Hinguin lehtiä, mutta lampunvarjostin ei ole mun juttu, vaikka on kaunis. Yritän aina osallistua kilpailuihin, joiden tuotteet ovat JUURI minulle. Nyt annan sellaisten jotka niitä kipeämmin haluavat, osallistua.

   Mä en ehkä yleisesti ole rauhoittamassa värejä, mutta keittiössä on paljon sitä keltaista toisessa päässä, joten ei voi ihan älyttömän monta värikästä ängetä samaan tilaan.

   Poista
 6. Yhdyn Pömpelin kommenttiin ikkunasta & tapetista. Onko sulla jossain postaus, jossa näkyy talo ulkoapäin? Kysyn ennenkuin lähden kahlaamaan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole paljon ulkopuolta kuvannut. Ekoissa postauksissa on jotain, maalausasioissa on ulkopuolta ja viime syys-lokakuussa.

   Poista
 7. Nätti tapetti, rauhallinen vaikka on reilusti kuviollinen. Ja kiitos leivontavinkistä, hain tänään kaupasta ohjeen tarvikkeet, katotaan osaanko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro sit teitkö kuinka tarkkaan ohjeen mukaan vai tohtoroitko! Ja älä paista liikaa, me taidettiin paistaa.

   Poista
 8. On se kaunis, ja todella erikoisesti muuttaa muotoaan lähempää ja kauempaa katsottuna. Yksi lemppareistani ehdottomasti!

  Pistän tuon herkun talteen, jos joskus viitsisi taas leipoakin. Hypermakea on mun juttu :)

  ~ Piia Anneli / annelivia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi odotan, että saadaan muutkin kamat sisään. Tänään tulee listat.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!