maanantai 9. syyskuuta 2013

Tivolissa

Sunnuntaina käytiin ihanan sään kunniaksi vielä tivolissa. Minä olen koukussa karuselleihin ja muutenkin sirkus- ja tivolitunnelmaan.4 kommenttia:

 1. No olinpa juuri tivolissa minäkin lauantaina, Köpiksessä nimittäin, ja voi läkähdys mikä iltatunnelma siellä oli! Ne sadat valonauhat ja lyhdyt, kaikki kojut ja ilotulitus illan päätteeksi, "Straussin" konserton soidessa taustalla ja vermuttilasi kädessä, terassilla, syyskuussa, ihanaa....Pistän kuvia piakkoin reissusta. Mutta niinpä on teilläkin ollut kesäiset puutarhajuhlat vielä! (p.s olimme alunperin lähdössä reissuun alkukesästä vinkkaamasi päiväreissu mielessä - matka muuttui kuitenkin jo heinäkuussa neljän päivän mittaiseksi :D. Mutta kyllä kannatti, ihanaa oli!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana se Köpiksen Tivoli. Me oltiin koko perheen voimin itsenäisyyspäivänä vuosi (vai kaksi?) sitten. Siellä oli teemana venäläinen joulu ja tuoksuivat paahdetut mantelit. Oli ihanaa.

   Teillä oli sitten todellakin vähän pitempi reissu. Missä asuitte? Me ollaan oltu kerran Hotelli Guldsmedenissä ja aiotaan sinne jatkossakin.

   Poista
 2. Anteeksi, mutt mitä ihmettä nuo tyypit keikkuvat tuolla taivaassa pää alaspäin? Kammottavaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä odotin, että KATSOOKO kukaan kuvia oikeasti. Ne oli joku akrobaatti ja tukihenkilö. Tietenkin ilman turvaköysiä.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!