keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Valkoinen lattia

Tässä näkee kuinka paljon se mystinen tumma puskee valkoisen maalin (yksi kerros) läpi. Maalatessa se ei vielä näkynyt, kuivuessa kyllä.


Paikkapala lattiassaLapset innostuivat kirmaamaan ympäri lattiaa ja tekemään kaikenlaisia break dance -tyyppisiä moveseja... Ihanaa, kun on hetkellisesti tilaa. Tuli elävästi mieleen se muuttoyö, jolloin pakkasessa säkkipimeässä silloin vajaa kaksivuotias neitihenkilö ajeli talvihaalari päällä puufillarilla ympäri uutta kotia. Sisällä.

8 kommenttia:

 1. No näköjään puskee läpi aikalailla. Mutta toisaalta, ehkä pari kertaa maalia riittää silti, koska toisaalta elävä väripinta on kaunis. Vai mitä tuumaat, kuinka monta kertaa meinaat maalata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen pää lattiasta on maalattu kahdesti. Tumma näkyy, mutta vähemmän. Seuraava kerros on sitten se harmaa.

   Poista
 2. Heippa!
  Oikeastaan en ikinä (valitettavasti) kommentoi blogeja, joita luen, mutta nyt täytyy kommentoida! Löysin blogisi viime viikolla ja olen lukenut sen ensimmäisistä kirjoituksista tähän päivään asti ja voin kertoa, että tästä lähtien blogisi kuuluu mun "top3"- lukemistoon. Aivan mieletön blogi, joka laitaa omatkin aivosolut taas kiinnostumaan remontista (joka on ollut aikasmoista hiljaiseloa viime vuodet... :))Joten ISO KIITOS ja jatkakaa samaan malliin!! :)

  t. *S*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulle tuli älyttömän hyvä mieli ja itsellekin virtaa tästä kommentista! Tervetuloa ja kiva kun kommentoit!

   Poista
 3. Auts! Aika pahasti kyllä puskee jokin läpi! Taitaa olla vesiohenteinen maali sinulla käytössä? (betolux akva?!) Voi olla, että puskee läpi noi tuhrut vaikka kuinka monta kerrosta sillä maalais... Onko koko lattia noin laikukas vai jokin tietty kohta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Betolux Akvalla mennään. Lattia on siis yli satavuotias. Tummia kohtia on paikoitellen, enkä haistamallakaan keksinyt mitä se on. No, tämä oli vasta eka maalikerros.

   Poista
 4. Enpä ole vastaavaa nähnyt. Jokin reaktio maalien kesken. Onko tuo maali jo ihan kuiva? Mitä oletat tuon alimman olevan? Millä olet maalannut päälle?
  Oman tumman lattian maalaamista aloittelen Antiikkiverstaan pellavaöljymaalilla ja olisi hyvä tietää miten tuo voi tapahtua.

  Anastasia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alla ei siis ole juuri jäljellä maalia ollenkaan (alimmaisen kuvan ruskeat paikkalaudat ovat eri lattiasta, tästä lattiasta on aiemmin kuvia ennen maalia). Jotain ajan patinaa se on. Mietin kun ennen vanhaan on tupakoitu sisällä, että voiko se tumma olla veden ja tuhkan tekemää jälkeä. Tai en tiedä.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!