perjantai 29. marraskuuta 2013

Lämpöä kotiin

Tänä aamuna mies lähti töihin ennen kuutta, mutta sytytti kaksi uunia. Minä sytytin herättyäni kolmannen. Nyt alkaa olla jo lämmintä. Meillä on uunien lisäksi patterit vessassa, kylppärissä ja yhdessä lapsenhuoneessa. Eli aika lailla puulämmityksellä mennään.


Lasten olohuoneen uuni on yhä ilman maalia. Huoneelle ei ole muutenkaan tehty mitään.


En voinut olla ottamatta tällaista blogikuvaklassikkoa aamukahvikupistani. Minäkin olen sortunut ostamaan kaksi Greengaten ruusumukia.


Tässä on uusi puulaatikko jo käytössä. Oman pihan oksia poltettavina.


Tämä on täysin stailaamaton tilannekuva tältä aamulta.


Miehen sunnuntai-illan projekti. Huutiksesta löytynyt joulukalenteri numero 4 on ehjätty. Jos joltain puuttuu tällainen itse täytettävä kalenteri, suosittelen Granitia. Myymälät Tukholman lisäksi Helsingissä Bulevardin ja Erottajan kulmassa, sekä Forumin kolmosessa.


Mulla on ajanhallintahulluus. Tämän ostin Granitista. Mies ei vaan eilen kiinnittänyt sitä vielä seinään, koska on sitä mieltä, että Granitin kiinnitysmekanismi ei jaksa tätä kantaa… Taulussa on lasi (pleksi?) päällä ja ostin Granitista vesipestävän tussin, jolla asiat voi kalenteroida ja pyyhkiä.


Ja lisäksi vielä tarkemman perhekalenterin.


Viime viikonloppuna meillä oli aurinkoista ja kaunista.


Tämä on tänä syksynä kylvetty nurmikko! Hyvä alku.

8 kommenttia:

 1. Mä oon jotenkin ruvennut tykkäämään meidän maalaamattomista pönttöuuneista. Ajattelinkin, että ainakin yksi sais säilyä sellaisena. Ihana tuo joulukalenteri ja hyvä tunnelma teillä siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muakaan se maalaamattomuus mitenkään häiritse. Maalataan kun ehditään.

   Pitäis vähän yrittää psyykata itseään adventtitunnelmiin. Tulisi lunta!

   Poista
  2. Tollanen kuukausittainen perhekalenteri meillä on ollut käytössä ja se on kyllä tosi hyvä. 5 hengen perheessä siihen jää vielä yksi sarake tyhjäksi niitä menoja varten, jotka koskee koko jengiä. Vuosikalenterikin näyttää kivalta.

   Poista
  3. Mä haluaisin ne vierekkäin tai lähekkäin mutta tilaa on huonosti järjellisissä paikoissa.

   Poista
 2. Onpa ihania kotitunnelmia! Kiva oli myös nähdä, minne kovan onnen matot ovat sijoittuneet ;) Itse lähden matto-ostoksille maanantaina, minkä jälkeen akuuteimmat hankinnat on tehty ja voi hiukan ottaa etäisyyttä tähän jatkuvaan "laittamiseen".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on siis vielä ne eripituiset matot, tänään pitäisi tapahtua! Jännittää suorastaan!

   Poista
 3. Mikä sen ihanampaa lämpöä antaakaan, kuin tuollaiset vanhat pönttöyynit!
  Ise sytytin juuri takan...hyvä sekin, kun pönttistä ei ole...:)) Niin ja minulla ei ole ainuttakaan GG kuppia eikä mitään muutakaan astiaa...:)

  VastaaPoista
 4. Jätin sulle blogiini tunnustusen: kiitos blogistasi! :)

  VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!