sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Väriä elämään
Eilen puettiin nojatuoliin uusi päällinen. Nyt on ainakin väriä, ei liian valkoista. Uusi mattokin näkyy kuvassa. Se varsinainen sohvapöytä puuttuu kuvasta, pikkupöydät hankin siksi, että on paikkoja, joihin voi laskea teekuppeja tai vaikka kirjan.

Täytyy vielä miettiä pitääkö keventää värien sekamelskaa, mutta vaikka kuvioita on monia, kyllä tuossa lienee jonkinlainen harmonia. Säätäminen on yhä kesken. Uusi sohvanpäällinen ei ihan vastannut odotuksia. Se toimi oivana opetuksena, että halvalla saa halpaa ja että kannattaisi lukea pienellä painettu...

Aamulla kannettiin ensimmäinen jääkaappi keittiöön ja mies sai eilen laittettua taas yhdet ikkunalistat paikoilleen. Muutama lista vielä.

Ai niin, ja hanasta tulee vettä!

Jos menisin vaikka pyyhkimään laatikoita. Hinkuisin jo siirtää tavaroita paikoilleen, mutta mies odotuttaa vielä kunnes sähköt ovat valmiina.

Mies on matkalla vintille kaivamaan keittiö-olkkarin kattovalaisimille kiinnityspaikkoja.

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Mulla on hyvä mieli näistä uusista tekstiileistä. Ei olla ostettu (keittiön jälkeen) mitään isompaa, vaan yritetään hyödyntää kaikkea vanhaa ja piristää kaikella pienellä.

   Poista
 2. Kodikasta ja iloista!

  ja UPEA matto <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä kannatti vaihtaa yksi hollanninmatka mattoon.

   Poista
  2. Arvelinkin, että ei ole mikään puoli-ilmainen :D mutta itsekin ollaan tehty talossa monta valintaa, jotka todellakaan eivät ole olleet budjettiratkaisuja, eikä niistä mikään kaduta. Täytyy vaan valita ne jutut, joita itse arvostaa.

   Poista
  3. Yksi yhdenhengen hollanninmatka. Hinta oli sentään vain kolminumeroinen.

   Poista
 3. Uusi lukija ilmoittautuu. Tervetuloa tutustumaan myös minun blogeihini Koti Aurorassa ja madebyjohanna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Tulen kyllä vastavierailulle.

   Poista
 4. Matto on ihana, mä olen vähän kyttäillyt samanlaista Villa Sukkaan.

  Ja kivalta näyttää muutenkin!

  VastaaPoista
 5. Kaiken valkoisen sisustamisen keskellä värit näyttävät ihanilta. Blogisi meni omalle lukulistalleni. Aivan uskomattoman erityisen kaunis on tuo matto. Olen muutamia ihaillut itsekin netistä, mutta näin säästökuurin aikana ei voi tehdä hankinoja, haaveilla vain.

  VastaaPoista
 6. Rozenkelimista tuo matto ? Mä olen niin tyytyväinen omaani, vaikka tosiaan sen hinnalla olisi lentänyt huitsin kuuseen hetkeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä. Palvelu oli erinomaista ja henkilökohtaista. Nekin ovat kunnostaneet vanhan talon Turkissa ja vuokraavat sitä.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!