lauantai 7. joulukuuta 2013

Elisa viihde pintavetona

Vanhan keittiön purkaminen on taas aikaansaanut varsinaisen piirileikin. Pyöritettiin vanhan olkkarin kalustus melkein kokonaan, jotta saadaan paremmin käynti vanhaan keittiöön, tulevaan makkariimme nurkassa olevasta ovesta. Todettiin kuitenkin, että matkassa on muutama hidaste: esikoisen joulukalenteri vaaravyöhykkeellä oven takana. Ulkoseinän levytys lähes peittää oven saranat. Ja pahimpana, vesijohto kulkee todellisena pintavetona oveen tehdystä reiästä läpi. Tai kahdesta reiästä, jos ihan tarkkoja ollaan.

Eli meidän pitää odottaa joulun yli, jotta saadaan joulukalenteri ja yksi lastulevy pois. Ovi-vesijohtohässäkkä saattaa aiheuttaa pientä päänvaivaa… Mutta ei tässä kiirettä ole valmiissa maailmassa.

Olen yrittänyt löytää joulutunnelmaa ja kaivellut koristeita esiin ja pakannut taas takaisin. Oikein mikään ei tunnu kivalta. Mä olen normaalisti se, joka aloittaa joulutunnelmoinnin jo lokakuussa.Tässä näkyy uutta järjestystä ja sen tuomia haasteita. Karua on. Tämän huoneen remppa on varmaan ihan viimeisten joukossa. Vasemmassa alareunassa näkyy tuollainen viiva. Se on meidän elegantti Elisa viihde. Päätettiin laittaa se näin vanhaan taloon sopivasti pintavetona!Tässä sitä viihdettä kulkee pintavetona tietenkin.


Vähän mennään ikäänkuin joulun väreissä.


Samaa huonetta toiseen suuntaan. Huomatkaa elegantti kukkasabloona kylppärin ovessa. Niitä on täällä joka paikassa. Vihreä armeijan laatikko on vaihtari vanhasta keittiöstä.


Tässä on merkittävin osuus meikäläisen joulufiilistelyä. Noin etusormen mittainen steiner-tonttu, joka on kulkenut mukanani vuosia.


Keittiön ikkunaan sain suosikkikoristeeni, lippusiiman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!