torstai 2. tammikuuta 2014

Oho.

Vaikka kommentteja blogissa on suht vähän, Ikean astiajuttu nousi vajaassa vuorokaudessa kuukauden luetuimmaksi jutuksi blogissani. Puunkantovälineet ja puulaatikot ovat pitkään ja tasaisesti pitäneet kärkeä. Osuimmeko Ikean omiin seurantoihin vai siivittikö nousua ystävän linkitys blogiin? Kivaa, että joku kiinnostaa! Blogiliikenne on olut niin vilkasta, että jos kävijöitä olisi joka päivä näin paljon, kuukausittaisia sivukatseluita olisi yli 25 000, nykyisellään se pyörii noin 12 000:ssa.

Ikean astioista voin kertoa sen verran, että ei ole ihan varmaa tuleeko niitä kaikkiin Suomen Ikeoihin, se selvinnee lähitulevaisuudessa. Ja sarjaan tulee myös tähtikuviollista tapettia! Mielenkiintoista.

Samaan aikaan huomasin, että lukijoita on nyt 150! Sekin on paljon, kun alun perin ajattelin kirjoittaa asioita itselle muistiin. Lupaan nyt tässä, että kun lukijoita on 200, arvon jotain kivaa. Ihan omista varastoista (ellei Ikea halua sponsoroida arvontaa ;)).

Eli, jos käyt täällä säännöllisesti lukemassa, klikkaa itsesi lukijaksi. Ja taas kerran sanon, että on mukavaa, jos jätät aina joskus kommentinkin.

Tässä vielä muutama kuva meidän keittiö-olkkarista. En edes raaski riisua täältä joulua, kun täällä on yhtäkkiä aika kodikasta. Yleensä meiltä lähtee joulu tapanina, viimeistään uutena vuonna. Nyt taidetaan pitää kuusi loppiaiseen saakka.


8 kommenttia:

 1. Täälläkin lueskellaan vaikkakin olen superlaiska kommentoimaan mitään ikinä.. Olisiko tässä pieni uuden vuoden lupauksen paikka, ryhtyä hivenen aktiivisemmaksi kommentoijaksi.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä lupaus! Mäkin olen oppinut, kun tuntuu omassa blogissa niin tylsältä, jos kukaan ei kommentoi mitään.

   Poista
 2. Ekaa kertaa meilläkin on kuusi vielä uuden vuoden jälkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai johtuisko lumettomuudesta? Sitä yrittää pitää talven tunnelmasta kiinni.

   Poista
 3. Meilläkin on vielä kuusi paikoillaan, luulen että tuossa taitaa olla totuuden siemen että haluaa pitää talven tunnelmasta kiinni. Muut koristeet olisinkin valmis jo ottamaan pois, aikansa kutakin. Vaikka niitä onkin niin mukava joulua odotellessa asetella esille. Kohta taas tulppaanit pöytään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän mun päätös jo huojuu. Ehkä vois ottaa koristeet pois...

   Poista
 4. Kyllä nyt kannattais Ikeallakin herätä ;)

  Olen ihmetellyt tuota lukijajuttua. Miksi joka puolella kuulutellaan, että siitä pitää muistaa klikata? Arvonnoissa ainakin voi käydä parempi flaksi! Mutta kuinka moni oikeasti sen avulla seuraa blogeja? Eikö esim. Bloglovin, jota minäkin käytän, ole huomattavasti parempi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukijalista on minusta kiva siksi, että tiedän ketkä täällä käyvät ja voin käydä vastavierailulla. Muutaman kerran on bloggaamisesta meinannut mennä maku, kun on valjennut minkälaisia tyyppejä käy täällä stalkkaamassa kommentoimatta blogissa ikinä, mutta sitten kahvipöytäkeskusteluissa toisaalla.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!