lauantai 22. helmikuuta 2014

Lattiajuttuja osa 4


Mies on ihanan jämpti ja järjestelmällinen. Se purkaa kerros kerrallaan ja lajittelee ja pilkkoo purkujätteen saman tien ja irrottaa naulat jne.


Oviaukot ovat olleet aluksi isommat. Ja liedessä on tosiaan ollut se huuva. Nyt pohdiskellaan miten saadaan lastulevy pois lieden alta. Mies tyhjentää tiiliskivet uunista ja vedet vesisäiliöstä. Saa nähdä, jos löydetään kadoksissa olleet avaimet. Niitä on kuulemma säilytetty lieden sisällä...


Tässä näkyy vesivahinkokohtaa. Laudat ovat muutenkin aika nuhruisessa kunnossa. Katsotaan minkä verran voidaan säilyttää.


Viimeinen muovimaton pala lähtee suikaleina.


Pala kerrallaan.

8 kommenttia:

 1. Wau, hatunnosto järjestelmälliselle miehellesi! Tuolla tavalla säästyy aikaa, kun ei tarvitse tehdä kaikkea kahteen kertaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja uskotko, että välillä myös rasittaa, kun mä olen sellainen, joka hosuisi kaikki heti ja siivoaisi sitten jälkikäteen (jos siivoaisin). Mutta olen oppinut arvostamaan järjestelmällisyyttä.

   Poista
  2. Minäkin heti liityn miehesi ihailijakaartiin. Osaisinpa tuon taidon!

   Poista
 2. Ihana järjestelmällinen mies! Ja toisaalta hyvä, johtojen syömä kupari on myös rahanarvoista tavaraa ja joka sentti kannattaa ottaa talteen.
  Hella kannattaa varmaan tunkata ylös (jos hormiliitoksen puolesta onnistuu) ja poistaa levyt alta ja laittaa tilapäiset korotuspalat hellan jalkojen alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tässä mitään ehditty tunkkailemaan, kun mies oli jo siirtänyt hellan sivuun ja poistanut levyn ja pellin. Mies on aika aikaansaapa ja itsenäinen...

   Poista
 3. Mä taas mietin että jos hellan tunkkais myös hieman ylös ja alle laittaisi vaikka sellaisen siirtoalustan joka siis rullilla varustettu levy ja sillä siirtäis hellan siksi aikaa pois paikaltaan ja sit ku lastulevypoistettu siirretään hellapaikalleen ja tunkilla hella ylös että saadaan siirtoalustat alta ja lasketaan hella tunkin avulla alas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mies siirteli ihmisvoimin jonkin vipuvarren avulla. Mä sit autoin paluusiirtämisessä.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!