lauantai 1. maaliskuuta 2014

Juuri nyt tulevassa makkarissa

Olemme miehen kanssa molemmat hengityssuojaimet kasvoilla ja keräämme purujen päältä villakerroksia pois. Livahdin hetkeksi bloggaamaan, koska mies pilkkoo suurimmasta osasta lattialautoja polttopuita. (Älkää kauhistelko, lattia on siis osaksi vesivahinkolattia, oli kiinnitetty aika villisti ja pontit eivät juuri irrottamisessa säilyneet ja lisäksi on syytä olettaa, että lattia on vuodelta 1956 tai uudempi. Ei me satavuotiaita lattioita noin vain pilkota. Ja kyllä tämäkin kaihertaa, vaikka perusteet ovat järjelliset.) Minä kannan polttopuita uunien luo, mies pilkkoo.

Yritetään saada tänään lattian avaamista iso harppaus eteenpäin. Ensi viikolla mies on työmatkalla.


Tällaisia villalevyjä ja myös uudempaa villaa, sellaista keltaisempaa höttöä.


Miehellä on tässä ihana vauhti.


Pienen pieni pala ruotsinkielistä sanomalehteä.


Ja kun katsoo kuinka seittinen ja pölyinen tämä hirsiseinä on, tulee mieleen miksi joku haluaa jättää hirsiseinää suurissa määrin esille. Sitä pitää siivota aika paljon enemmän kuin jotain sileää seinää.

2 kommenttia:

  1. Ah niin tuttua hommaa! Viime kesänä onneksi saatiin lattia valmiiksi -jouduimme ottamaan kaikki vanhat laudat ym pois ja valamaan kokonaan uuden tilalle. Ulkoseinistäkin puuttui paljon puruja, siirsimme lattiapurut seinien väliin. Huh mitä hommaa! Jos jotain inhoan niin puruhommia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hengityssuojaimesta huolimatta yskittää ja kutisee.

      Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!