lauantai 1. maaliskuuta 2014

Maaliskuun eka

Ulkona on +4 ja ekaa kertaa aikoihin aurinkoa. Ruoho vihertää ja sipulikasvit puskevat maasta.


Keijunkukat eivät ole ehtineet kunnolla talviunille, värit ovat tallella.


Tulppaanit tekevät tuloaan.


Tämä taitaa olla se suurin riesa eli vuohenputki.


Syksyllä kylvetty nurmikko.


Mansikat viheriöivät.


Syksyllä istutetun sipulikasvit ovat jo pitkällä.


Ja vielä paluu entiseen keittiöön. Oven alapuolelta hirsi on ihan pehmeä (seinä on siis meidän tulevan makkarin ja lasten olkkarin välissä ja tuosta ovesta olisi tarkoitus kulkea.


Lattian kannatinpalkit ovat ihan putua.


Ja vähän mätää.


Viemärikin löytyi vihdoin. Keittiön ja vessan viemärit ovat y-liitoksella yhdessä ja menevät keittiön kohdalta ulos.


Huoneessa leijailee pysyvä pöly.

8 kommenttia:

 1. Minäkin kiertelin eilen pihalla toteamassa samoja juttuja. Tulppaanit puskivat esiin ja joku rontti (pupu?) oli käynyt haukkaamassa... Ei kyllä tarttis vielä puskea esiin niin kovin...
  Tsemppiä lattiahommiin! Pölyiseltä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen jotenkin tosi hämmennyksessä tästä varhaisesta keväästä (tai talvettomasta talvesta) ja totisesti haluaisin tietää kylmeneekö sää vielä pakkasen puolelle vai onko talvi oikeasti tässä? Ja pitääkö noita esiinpyrkijöitä suojata jotenkin?

   Tänään ei taideta paljon lattiaan koskea. Pöly saa laskeutua.

   Poista
 2. Löysin blogiisi Susannan Työhuoneen kautta. Olemme asuneet talovanhuksessa, joka on samaa ikäluokkaa kuin teidän projektinne. Päädyimme välillä kaupunkiin uudempaan ja nyt matka jatkuu taas maalle vanhempaan. Lattiaremppaa odotettavissa - siksi eniten nämä "avaa ja ihmettele" kuvat vetoavat. Kaunista tosin olette saanet aikaiseksi. Keittiönne on todella nappiin. Siellä lienee mukava kokkailla. Mukavaa myös, että blogistasi välittyy jonkinlainen kiva rauha - se mikä ei vielä ole kunnossa ei ole ja sillä sipuli. Kerropa minulle malttamattomalle hätähousulle miten tuo zen tila saavutetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Ja kiitos keittiökohteliaisuudesta!

   En mä aina ole zen, välilä on ihan täpinä. Mutta ehkä parasta on, että talo on asumiskunnossa, vaikka remonttia tehdään aina jossain huoneessa. Se auttaa.

   Poista
 3. Ihanaa. Keuhkopöhövaihe! Mitä aiotte tehdä pehmeille parruille?

  Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin keuhkopöhövaihe! pehmeitä parruja rapsutellaan, jos pehmeys on alle puolet, paikataan jollain puutavaralla. Jos on yli puolet, pitää miettiä voiko hirttä vaihtaa tai jotain. Hankala paikka kahden huoneen välissä, mutta toisaalta oviaukon alapuolella.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!