maanantai 12. toukokuuta 2014

Tapettiajatuksia

Keräilin tänään kännykän kuva-albumiin sarjan tapetti-ideoita. En ole vieläkään osannut päättää mitä meidän makkariin tulee. No, ei ole kiirettäkään, kun homma seisoo. Mies on pihalla taistelemassa hopeapajun palasten kanssa.Mä voisin ottaa melkein nää kaikki! Kyllä valitseminen on vaikeaa, kun voi saada melkein mitä vaan.

Suurin osa tapeteista on Eijffingerin ja ainakin yksi on Boråstapeter.

13 kommenttia:

 1. Näin on. Ihana tuo viimeinen!
  Mä istun täällä väriviuhkojen kanssa ja odotan uutta ideaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenen tapetti tuo alimmainen muuten on? Kiinnostaakin vähän enemmän.. ;)

   Poista
  2. Siis melkein kaikki olivat Eijffingerin, alin muistaakseni ainakin.

   Poista
  3. http://www.wallpaperwebstore.com/eijffinger-ibiza-behang-330202

   Poista
 2. Ihania, runsaita kaikki. Mulla tosin on alkanut joku selkeistämiskausi, haluisin repiä edellisetkin tapetit pois. Mutta sepä tässä kauheaa onkin, jos ja kun ihmisen mieli voi muuttua. Ja sehän tuosta valitsemisesta niin vaikeaa tekeekin kun sitä tietää oman päänsä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua jos niin käy! Meillä on toistaiseksi aika seesteistä, nyt haluaisin väriä!

   Poista
 3. Voi herttinen mitä väriloistoa :) Mun suosikki on tuo kolmas alhaalta. Näitä katsoessa alkaa miettimään, että oliskos tuon turvallisen pystyraidan voinut korvata jollain muullakin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä se tumma on hieno. Makkarissa ei ehkä tapetoida kaikkia seiniä, joten ajattelin, että voisi olla joku tosi värikäskin.

   Poista
 4. anna mennä vaan!! ihania värejä, ruusuja...ottaisin kaikki ylimmät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun olen katsonut näitä muutaman päivän, ekat on mulle liian hempeitä. Ehkä.

   Poista
 5. Liityin lukijaksi...aivan super ihania tapetteja ei ihme että on vaikea valita...itse rakastan ruusuja ja lintuja joten vaikeaa olisi minullakin valinta..
  Löysin blogisi monen blogin kautta kun klikkailin aina jotakin blogia mitä en ole ennen nähnyt ja sitten klikkasin sinun blogia ja jäinkin tänne vakkaristi.. :)

  VastaaPoista
 6. Tuo mustapohjainen on vangitseva. Katseltiin tuota alimmaista tapettia joskus oranssipohjaisena, mutta sille ei oikein ollut mitään paikkaa meillä. Jonkun palan voisin sitä ottaa ja tapetoida vaikka lipaston laatikon. Tapettijutut on aina hankalia, mutta vaistoon kannattaa luottaa enemmän, kuin muiden ihmisten mielipiteisiin.

  VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!