lauantai 2. elokuuta 2014

Purkamisesta rakentamiseen

Tänään on ollut meidän makkarissa jo ihan selkeästi rakentamispäivä. Mies on laittanut lattian umpeen ja siivonnut. Nyt mies irrotti eteisen ja makkarin välisen oven karmit. Suljemme sen oviaukon. Nyt kun katsoimme seinää ilman ruskeaa suojapaperia, siinä näkyy olleen oviaukko ennenkin, mutta lähempänä hellaa. Seinässä on jonkinlaista savirappausta.

Minä en vieläkään tiedä mikä tapetti makkariin. Ja mikä tapetti eteiseen. Minulla on muutama sellainen rulla, jotka täytynee myydä pois.


Tässä vielä sitä vessan lattiaa. Vessa, meidän makkari ja eteinen (ja oikeastaan myös lasten olohuone) ovat samassa ryppäässä ja niiden remontti kulkee yhdessä.


Entisen keittiön, tulevan meidän makkarin lattian uusitut osat näyttävät tältä. Kuvassa homma on vielä vaiheessa. Viisivee sanoi: "Aika vaikeeta tulla yöllä teidän viereen ilman taskulamppua, kun toi lattia on tollanen."


Tästä kuvasta näkee, että eteiseen vievä ovi on ennen ollut enemmän vasemmalla.


Tällainen pala, mikä lienee, löytyi oven karmien välistä.


Kurkistus oikeaan elämään remontista.


Neljä- ja viisivee poimivat minulle oma-aloitteisesti ison kipollisen punaviinimarjoja. Joten tein vispipuuroa. Ihanan vaaleanpunaista.Ja mamman marjapiirakan.

4 kommenttia:

 1. Mamman marjapiiras on aina yhtä hyvää :) Tutun näköistä remppaa, se vaihe kun pääsee rakentamaan uutta on jo voiton puolella remonteissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan into piukkana rakentamassa. Ennen kaikkea saadaan oma rauha. Meidän nykyinen makkari on niin kulkuväylällä keskellä taloa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. http://cottoncandy-hattaraa.blogspot.fi/2010/08/mamman-marjapiirakka.html

   Puolukasta tai punaviinimarjasta tulee parhaat. Olen kokeillut päälliseen kermaviilin sijaan turkkilaista jugurttia (tänäänkin) ja ihanin on mascarponea ja kermaviiliä puoliksi.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!