maanantai 25. elokuuta 2014

Ulkoilmaelämää

Jos ette tiedä, niin kerron, että ulkona sataa.

Elämä on ollut aika kiireistä nyt kun on palattu töihin ja koulut ja päiväkodit ovat alkaneet. Blogi on yhtäkkiä jäänyt ihan viimeiselle sijalle elämässä. Lupaan, ettei se ole pysyvää. Jokainen lapsi on tänä syksynä aloittanut uudessa paikassa, kestää hetken ennen kuin elämä asettuu uusiin uomiinsa. Voin muuten kertoa, että Instagramia tulee päivitettyä lähes joka päivä.

Perjantaina keräsin kotona puna- ja mustaviinimarjoja ja tein niistä mehua. Lisäksi keitin elämäni ensimmäisen karviaishillon. Pienen pienestä karviaispensaasta tuli runsaasti marjoja. Laitoin hilloon vähän vaniliinisokeria ja kardemummaa. En ole vielä maistanut.

Lauantaina ajeltiin suvilalle ja saunottiin. Eilen olikin ihana päivä, kun mentiin koko perhe metsään katsastamaan kanttarellimaastot. Mustikoitakin olisi ollut tarjolla. Sen jälkeen ongittiin kolmisen tuntia ja saatiin sen verran ahvenia, että syntyi kalasoppa. Onkimatkalla käytiin kiertelemässä yhtä autiotaloa. Haluaisin pelastaa senkin.4 kommenttia:

 1. Just parhaita viikonloppuharrastuksia. Meillä olivat karviaiset reissun aikana hävinneet. Luulen, että linnut napsivat ennen meitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naapuri kertoi, että KOIRA on tyhjentänyt yhden karviaispensaan.

   Poista
 2. Meilläkin oli karviaisia pienessä pensaassa ihan hillitön määrä tänä vuonna!
  Ihania metsäkuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Suvila on kyllä ihanassa paikassa.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!