keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Aikuisten makkari suvilalla

Tai asuu aikuisten makkarissa vielä yksi lapsi, joka ei suostunut nukkumaan omassa sängyssä, koska se oli isoveljen. Oma sänky olikin raahattu kotiin ja myyntiin. Kriisi.

Makkarissa on nyt väljää, vaikka tuotiin sinne yksi lipasto.


Nämä tuolit ovat todennäköisesti jostain 1910-luvun paikkeilta. Minun vanhempani saivat ne häälahjaksi, silloin tuoleissa oli edellinen kangas ja ne oli lahjoitusta varten maalattu valkoisiksi. Vanha kangas oli koko minun elämäni beessinharmaa. Kun purin kankaan pois päällystääkseni tuolit uusiksi, kangas olikin mintunvihreä-vaaleanpunaista ja oli vain haalistunut.
Olen päälluystänyt ja maalannut tuolit 90-luvulla opiskeluaikana. Aika rohkea värivalinta, mutta jotenkin tykkään siitä yhä. Tuolin maalipinnan väri sopii tapetin oranssin kanssa.


Yläkerran pieni puuhella on yhä paikoillaan, mutta irti, koska toisessa seinämässä on reikä. Mietimme miehen kanssa, jos sen sittenkin voisi korjata. Alunperin olimme ajatelleet jonkin kamiinan hankkimista sen paikalle.


Neitihenkilön uusi sänky, jota hän ei tunne omakseen.


Keltaisen lipaston väristä en oikein tykkää, mutta en raaski mennä ronkkimaan maalia, koska päällinen on ootrattu kauniisti. Ovi on myös niin ihanasti rapistunut etten raaski siihen koskea.7 kommenttia:

 1. Kivoja värejä! Rohkeita, mutta tunnelma on kuitenkin rauhallinen ja raikas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tää on tavallaan eniten kesken. On pakko asua, mutta nyt kun saatiin poikien sängyt pois, voisi laittaa listat paikoilleen ja vähän sisustaakin.

   Poista
 2. Tunelmallisia huoneita. Ei ollenkaan hassummat nuo oranssit tuolit kirjavalla kankaalla.

  VastaaPoista
 3. Jotenkin nuo tuolit on aivan ihanat vaikka myös hurjat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä on jotain harmoniaa. Mutta silloin en paljon tiennyt vanhoista esineistä ja vetäsin ne aika rohkeasti. Muistan miettineeni, että onko maali liian hengittämätöntä, mutta ajattelin koska edellinenkin kerros oli mitä sattuu, voi seuraavakin olla.

   Poista
  2. Vähän sellainen olo, kuin katsoisi isosiskona pienen tytön kädenjälkeä.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!