sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Paneelia ja piirtämistä

Meillä on kyllä ollut harvinaisen seesteinen kaksiviikkoinen. Ollaan sairastettu sen verran. Lapset olivat melkein viikon yhteen menoon yöpuvuissa, niin nytkin. Joulupukki toi seiskaveelle Carcassonen ja sitä ollaan pelattu välillä melkein koko perheen voimin. Lapset ovat myös piirtäneet paljon ja rakentaneet legoja. Musiikki soi koko ajan joko stereoista tai lasten kuulokkeista.

Lauantaina meillä kävi äärettömän mukava blogituttavaperhe vierailulla. Naurettiin eteisessä, että 2010-luvun nettideittailu on tällaista koko perheen voimin toteutettavaa. Meillä oli todella mukava ja luonteva päivä ja lupasimme suunnata vastavierailulle katsomaan Radanvarren ohdakkeita.

Minä ostin perjantaina Ikeasta sellaisen lastenhuonekirjan, joka maksoi alle kympin. Meillä on remppavuorossa ensi kesänä kaksi lastenhuonetta ja neitihenkilö itse miettii kovasti sitä, miltä huoneen pitäisi näyttää. Ennen tuli ostettua paljon sisustuslehtiä, lähes viikoittain. Nyt aniharvoin, joten kirja oli aika edullinen lehtien korvike. Jotenkin blogitreffit ja kirja yhteensä saivat ajatukset liikkeelle ja olen surffannut koko päivän Pinterestissä, etsiskellyt eurooppalaisia antiikkiliikkeitä ja pohdiskellut seuraavia sisustusjuttuja.


Mies tekee meidän makkarin paneeliseinää, koska eteisen komeroita ei voi tehdä valmiiksi ennen kuin tietää jääkö paneelia.


En olisi uskonut, että itse valitsen kotiini paneeliseinän! Katossa on nyt Country French -maali, sävy päärynä. Se sopii tosi hyvin Uulan ovi- ja ikkunamaalin (sävy helmi) kanssa, jolla ollaan maalattu ovi ja hellan muuri. Se on ollut viime aikoina meidän vakkarimaali, jota käytetään tarvittaessa erilaisiin asioihin.


Tämä on se Ikean kirja. Maksoi 9,90.


Kirjan inspiroimana teippasin lapsille pitkät piirrustuspaperit ruokapöydälle ja lapset pääsivät toteuttamaan itsejään.


Ikeasta tarttui mukaan myös muutama kiva tyyny. Ensin ajattelin ne lastenhuoneeseen, mutta sittenkin otin ne olkkariin.


Vähensin vähän väriä, mutta leppäkertut jäivät...


Piirtäjät

2 kommenttia:

  1. Unohdin kysyä onko tuo penkki ollut alunperinkin asemalla odotushallissa? Pitää tsekata tuo kirja, kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Penkki on vanha aseman odotussalin penkki, mutta en tiedä mistä.

      Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!