lauantai 7. helmikuuta 2015

Juhannusruusu on täällä taas

Yksi ensimmäisistä tapeteista, joista olin varma, kun ostimme talon, oli ruskea Juhannusruusu. Ja sitten sen valmistus loppui. Kyselin sitä Tapettitalosta useampaan kertaan, ja sitten luovutin. Nyt vastikään haikailin harmaata maalaisrokokoota, ja laitoin siitä viestin Tapettitehtaalle suoraan ja kysäisin ohimennen myös juhannusruusua. Maalaisrokokoota on vain kelta-ruskeasävyisenä. Mutta yllätyksekseni ruskea Juhannusruusu on tehnyt paluun, hieman aiempaa vaaleampana. Sain siitä mallipalan. Nyt pitää miettiä olenko itseni kanssa yhä samaa mieltä ja haluanko sen oikeasti "saliin".Vähän mua vaivaa toi raskas viiva noissa kukissa. Se on vähän suttuisen, jopa itseaskarrellun näköinen. Onko se aina ollut tällaista?


Poppelina-nimisessä blogissa oli 2010 juttu visiitistä tapettitehtaalle, lainasin tämän kolmannen kuvan sieltä. Viivat näyttävät erilaisilta.
3 kommenttia:

 1. Kävin Ritola&Pihlgrenin tehtaalla myös tuossa loppuvuodesta ja selittivät ja näyttivät juuri tuota muuttunutta Juhannusruusu-tapettia. Se ei siis tosiaan ole ihan samanlaista kuin ennen mutta en oikein muista miksi olivat teloja tai maaleja hiukan muuttaneet, jompi kumpi versio oli siis hiukan enemmän käsinmaalatun näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niillä muistaakseni hajosi joku painoteloista, jolla ruskeaa juhannusruusua tehtiin. Mä en nyt ole ihan varma tykkäänkö tuosta uudesta.

   Poista
 2. Mäkin aikoinani mietin juuri ton väristä juhannusruusua, mutta ostamatta jäi...en muista miksi.
  Toi uudistunut näyttää omaan silmääni suttuislta, en tykkää. Jotenkin liian tuhruinen.

  VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!