sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Mies kaapissa

Mies oli kaapissa, ja tuli myös kaapista.

Eteisen komerorivi on ottanut muutaman harppauksen eteenpäin. Tai ei tietenkään ottaisi ilman miehen panosta. Ovien paikoilleen nostaminen sai projektista merkittävästi valmiimman näköisen. Yläosaan teemme jonkinlaisen piilokomeron, jonne hilloamme sellaista tavaraa, jota ei tarvitse usein, mutta josta ei myöskään raaski luopua.

Komeroiden ovet ovat siinä maalissa, jossa olivat meille tullessaan. Väri on hyvin vaalea harmaa ja maali kiiltävää. Kiiltävä toistaa valoa hienosti.

Loppujen lopuksi me tingimme komeroiden syvyydestä, koska syvemmät olisivat vieneet tilaa eteisestä ja erityisesti tulleet oven eteen. Näistä tulee siis hyllykomerot eikä tankokaapit.
6 kommenttia:

 1. Upeat nuo komerot ja ihana tuo valon määrä mikä lasiovista tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän ne komerot on uudet tänne, mutta oli niin hieno ehjä sarja, että oli pakko pelastaa. Makkariin sitten tulee vanhemmat, enemmän ehkä tänne sopivat. Arvottiin pitkään kumpaan tilaan laitetaan ne kivemmat ja päädyttiin hemmottelemaan itsejämme.

   Ja toi kiitävä maali toistaa lasiovista tulevan valon kätevästi.

   Poista
 2. Voi jummi tuota teidän huonekorkeutta! Kaapit on hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ja ajattele, että katot oli laskettu kaikkialla 70-80 cm alemmas. Mies on 190 cm, ja näyttää kaapissa pieneltä. Ja ei tosiaan ylety kaikkialle.

   Poista
 3. Kaunis on eteinen ja niin kodikas. Kyllä on teidän oman väen ja vieraidenkin mukava astua sisään kun noin kodikas ja persoonallinen eteinen ottaa tulijansa syleilyynsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Askel kerrallaan saadaan valmiimmaksi.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!