perjantai 6. helmikuuta 2015

Toinen kerrossänky suvilalle

Ostin joskus viime kesänä yhden Niemen tehtaiden sängyn, tarkoituksena hommata päälle toinen samankokoinen ja tehdä siitä kerrossänky pienemmille lapsilleni. No, sen toisen samnkokoisen löytäminen olikin jostain syystä vaikeaa, joten kun löysin lapsille samanlaisen metallisen kerrossängyn kuin isoveljillä, ostinkin sen. Nyt olisi myynnissä yksi Niemen tehtaiden sänky.Patjat ovat liian isot, mutta ensi kerraksi ehdimme hankkia uudet patjat. Lapset eivät nukkuneet vielä uusissa sängyissä, testailivat vain.
MYYDÄÄN Niemen tehtaiden sänky. 164x64 (päädyn keskikohdan ulkoreunasta päädyn keskikohdan ulkoreunaan, laidan ulkoreunasta laidan ulkoreunaan). Hp. 180 euroa Sänky on ollut keltainen, joku on sen varsin rennolla kädellä (ei siis kovin hyvin) maalannut valkoiseksi. Pohjavanerissa on halkeaman alku. Sijaitsee nyt Turunmaan saaristossa, kulkeutuu jollain aikavälillä Uudellemaalle. Laita viestiä: bloginnimi ät gmail piste com.

6 kommenttia:

 1. Tehokkaita ovat sun kerrossängyn testaajat! Hieman hirvittää täällä, että romahtaako ylempi sänky... Hih! Hieno kerrossänky siis! Minä missasin kerran yhdelle kirppikselle kaksi tuollaista Niemen tehtaiden sänkyä 'a 10e. Hieman olen jälkeenpäin harmitellut, että jäivät ostamatta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi sängyt on kiinni toisissaan tosi tiukasti. Luultiin nimittäin ensin, että oltiin saatu 10 cm erimittaiset sängyt, kun niitä viriteltiin, mutta ne vaatikin voimaa, että saatiin päädyt asentoon ja sängyt kiinni toisiinsa. Samaten laitojen asentamisessa väännettiin kahden aikuisen voimin. Joo, jos Niemen tehtaiden sängyn saa kympillä, kannattaa ostaa, vaikkei tarviskaan.

   Poista
 2. Ihana tuo tapetti, niin romanttinen :). Ja meillä on kerrossänky juuri noista Niemen tehtaiden sängyistä. Tuli tätä lukiessa mieleen kun joskus muinoin puolivitsillä suunnittelimme, että teemme joskus lapsille kolmikerroksisen sängyn ja kävinkin piruuttani mittaamassa omamme, mutta ovat kumma kyllä 168x68?! Mutta noita sänkyjä on tosin tehty niin pitkään, että mitatkin ovat saatteneet vuosien myötä muuttua. Ja ehkä tuo olisi hieman hutera kolmikerroksiseksi, sellainen täytysi varmaan rakentaa itse ja seinään kiinni tms. Saas nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpi tapetti, toi oikeasti vanha vai Designer's Guild?

   Noita Niemen tehtaitten sänkyjä on tosi monta kokoa, meillä ehkä keskikokoa sanoisin. Sitten niitä on 152 cm pitkiä ja 170 cm sänkyjä. Kyllä mä varmaan uskaltaisin (jollain lisäseinäkiinnityksellä) rakentaa sängyn kolmikerroksiseksi.

   Poista
  2. Toi oikeasti vanha, ruusu-tapetti on tarpeeksi herkkä mun mieleen :)

   Poista
  3. Mä en taida haluta poistaa tota keltaista tapettia ollenkaan. Pyrkimyksenä on puukuitulevyttää poistamatta tapettia.

   Meidän makkarissa, siis nyt harmaatapettisessa, oli sama kukkatapetti sinisävyisenä. Sen annettiin vähän tyhminä mennä. Toisaalta huonetta laajennettiin kylmälle vintille, joten säästäminen olisi varmaan ollut vaikeaa.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!