sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Rapsutusta

Tänä viikonloppuna olen maalannut eteisen kaappeja ja pääsin jo siirtämään lasten ulkovaatteet paikoilleen. (Jonka seurauksena sain omille vaatteilleni uuden paikan.) Lisäksi olen rapsutellut aikuisten makuuhuoneen vaatekomeroiden ovia. Minä en olisi ehkä itse rapsuttanut kuin irtonaiset maalit pois, mutta mies ehti jo aloittaa aika raskaalla kädellä, joten mikä muukaan auttoi kun hoitaa homma loppuun. Oikeastaan mun pitäisi olla nyt maalaamassa. Mutta bloggaan hetken ja kylppärissä on melkoinen pyykkisavotta.


Kaikkiin kaappeihin on kaikki ovet, muutamasta yläovesta puuttuu saranatapit. Kaksi ovea oli aika huonossa maalissa ja kaksi tosi hyvässä. Mutta mies raaputti silti. Minä en oikein tykkää siitä, että ovet maalataan siisteiksi, kun rempan seurauksena kaikki muukin on pinnoiltaan aika uutta, saisi olla edes jossain ajan patinaa. Onko tämä vain laiskan ihmisen mielipide?

Ihanasti niissä kaikissa on melkoiset värien kerrostumat. Kahdessa myös aika tummaa vihreää.


Näin kylmä on meidän tulevassa makkarissa kun sitä ei lämmitetä.Aiheesta toiseen. Tässä seiskaveen viikonlopun kakku. Oli uunissa hetken liikaa.
On muuten maailman helpoin resepti. Nutellaa ja kananmunia, ei mitään muuta.


Isoveli teki Leila leipoo -kirjan ohjeella pikkuleipiä, joissa oli suklaata, hasselpähkinää ja appelsiininkuorta.

4 kommenttia:

 1. Ihanat ovet! Just kivasti patinoituneet. Minäkin tykkään, että vanhoissa kamoissa saa näkyä ajan patina, mutta mies on enemmän sitä mieltä että entisöidään kunnolla. Näitä keskusteluita on käyty nimenomaan koskien kesäkodin ovia. Toistaiseksi vain ulko-ovet rapsittiin ja maalattiin ihan säänkeston vuoksi, mutta sisäovet ja kaapinovet ovat ihanan rosoiset...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Jouduin siis rapsuttamaan vielä enemmän ja varmaan maalataan ihan perussiisteiksi. Pakko jatkaa, kun mies ehti aloittaa niin pitkälle.

   Poista
 2. Täällä on ihan samat keskustelut, mies haluaisi siistiä mahdollisimman hyvin (ja on joihinkin jo ehtinytkin), ja minä tykkään tuollaisesta wabi sabista: isoimmat hilseet vaan pois mutta muuten mm. juuri ovet ovat oiva kohde, jossa vanha pinta muistuttaa, että uusitun kuoren alla ollaan kuitenkin vanhassa talossa.

  VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!