perjantai 10. huhtikuuta 2015

Lattiaan harmaata

Kyllä se ihan oikeasti lähenee valmistumistaan. Voi olla, että me päästään miehen kanssa muuttamaan uuteen makkariin jo tänä viikonloppuna! Tosin komeroissa ei ole hyllyjä, mutta ne ehtii. Onpa ihanaa! Päästään pois keskeltä taloa, läpikulkuhuoneesta. Sinne muuttavat nyt evakkoon viisivee ja kuusivee, jotta saadaan rempattua kummallekin oma huone!8 kommenttia:

 1. Mitkä värit! Tykkään kovasti tuosta paneeliseinän väristä, mikä olikaan sävy? Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paneeliseinä on Country Frenchin kurpitsa. Se oli minusta maalatessa ihan outo, mutta nyt taas tapetin kanssa ymmärrän miksi sen valitsin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Vähän mietin miten mies osaa elää täällä...

   Poista
 3. Voiettä! Kaunista tulee :) Ja voin kuvitella sen onnen kun pääsette vihdoin omaan makkariin nukkumaan! Taas yksi virstanpylväs saavutettu :) Jos ei talon ulkopuolta ja -kuorta mietitä, niin kuinka paljon teillä on sisällä vielä remontoitavaa jäljellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylppäri-kodinhoito-tekninen, kahden lapsen makkarit, lasten olkkari, aikuisten "työhuone" ja sali ovat tekemättä. Ja pikkuvessakin on purettu, mutta ei rakennettu. Ja sähköjä ja listoja puuttuu monesta paikasta.

   Poista
 4. Onnea vanhempien rauhaan;) mitä maalia suditte lattiaan:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Betolux Aqualla mennään. Mä joka kerran sanon, että nyt on viimeinen Betolux-lattia ja seuraavalla kerralla jotain pellavaöljymaalia, mutta sitten aina maalausinto iskee jonain pyhäpäivänä ja lähimaalikaupasta ei saa kuin Betoluxia.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!