lauantai 18. heinäkuuta 2015

Purkuhommia

Entisessä lastenhuoneessa on purettu katto, seinät ja lattian purkaminenkin on aika pitkällä. Tässä muutama kuva vaiheista.

Valittelen välillä, kun mies on niin järjestelmällinen ja poistaa kaikki naulat, pilkkoo ja lajittelee jätteet jne. No, onhan se pakko tehdä, että saa kamat kiertoon, mutta välillä uuvuttaa odottaa valmista. Kattohommissa varsinkaan minusta ei ole mitään hyötyä. Purkuhommia sentään teen joskus. Minun roolini on enemmän maalaus- ja tapetointiosastossa sekä asioiden hankkimisessa, suunnittelussa ja organisoinnissa.


Nurkasta löytyi uusi oviaukko, josta emme tienneet. Nykyinen oviaukko oli ollut isompi.


Järjestelmällisen mieheni kelaamat johdot.


Metallitroskat


Poltettavat


Mahdollisesti käyttökelpoiset tai poltettavat


Yhden ikkunan karmit ovat yhä pajalla.

Varastosta löytyi sopivan kokoinen ovi oikeanpuoleiseen seinän sisältä paljastuneeseen oviaukkoon.

8 kommenttia:

  1. Ihanaa järjestelmällisyyttä :) meilläkin isäni lajitteli hienosti kaikki ylijääneet materiaalit ja esim. laudanpätkillä on nyt lämmitetty sekä mummolaan että Pömpeliä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua välillä ärsyttää toi järjestelmällisyys niin paljon, mutta kyllähän se lopussa palkitsee, kun kaikki on järjestyksessä.

      Poista
  2. Kyllä järjestelmällinen mies on just hyvä, ainakin remonttihommissa :)

    VastaaPoista
  3. Meilläkin lajiteltiin kaikki melko huolellisesti viime kesänä purkutöiden yhteydessä. Puut on tietysti poltettu/odottamassa polttamista, mutta myös muista "jäteosista" on ollut silloin tällöin yllättävää hyötyä, vaikka en olisi kyllä silloin purkuvaiheessa uskonut. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Meillä menee nuorin herrahenkilö elokuussa kouluun, katsotaan, jos olisi tyypille oma huone koulun alun tienoilla...

      Poista
  4. Voi että, miten minä rakastankaan noita kuviasi. Niissä on jotain niin lohdullisen tuttua, samalla tulee ikäväkin. Ikävä aikaa ja ikävä ihmisiä, ikävä tekemistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Saa nähdä millainen se oma tunne on jälkikäteen.

      Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!