lauantai 30. tammikuuta 2016

Long time no see

En ole pitkään aikaan ehtinyt kirjoittaa mitään. Ensin oli loppiaisviikolla talviklassikko (=oksu). Sitten simahti tietsikan laturi. Ja tammikuu on ollut muuten vaan vauhdikas.

Tänään ollaan miehen kanssa laiteltu kahteen lastenhuoneeseen asioita seinälle. Instagramissa onkin kuvia ekaluokkalaisen herrahenkilön huoneesta. Tässä neitihenkilön huonetta.


Saatiin kirjapainokasti seinään ja neitihenkilö hallitsee tämän täyttämishomman...


Siellä on bambit, pipsat, samutjasallat, pepit ja muumit kaikki sulassa sovussa.


Ruotsista ostettu suojelusenkeli palasi seinälle.


Kanin ystävän yövalo.


Joulukuusi on jotakuinkin hengissä.


Nämä loput kuvat ovat lastenhuoneiden ulkopuolelta käytävästä. Käytävä on kesken, koska siihen tulee kaksi uutta ovea, joille molemmille pitää tehdä karmit ja oviseiniä ei voi pinkopahvittaa, ennen kuin uudet ovet ja karmit ovat paikoillaan ja toinen ovi ei ole vielä meillä. Ja lattia pitää maalata jollain sellaisella kerralla, kun lähdemme jonnekin. Maali kun ei välttämättä kuiva ja talon osat yhdistyvät tällä käytävällä toisiinsa.


Puolapuut piti laittaa paikoilleen vasta kun huone on valmis. Olen ajatellut maalata ne mustiksi. Mutta lapset käyttävä renkaita niin paljon, että ajattelin, että puolapuutkin olisivat parhaassa käytössä jo nyt!Puolapuiden vieressä vasemmalla häämöttää roadtripin ostos. Siitä lisää myöhemmin. Se on nyt väliaikaisessa säilytyksessä tässä käytävällä. Siirtyy aikanaan isoon kylppäriin.6 kommenttia:

 1. Niin ihana tuo tapetti! Haluaisin meille keltaista Pip Studion tapettia, mutta vähän pelottaa, että kuinka äkkiä siihen kyllästyy. Tietty ainahan sitä saa uutta tapettia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Suvilalla meillä on ollut jo aika pitkään yksi Pip Studio, eikä yhtään kyllästytä. Mä uskon, että jos valitsee oman suosikin eikä mitään kompromissia, siihen ei kyllästy!

   Poista
 2. On teillä niin mahtavaa. Renkaat, puolapuut ja kaikkea. Kotoisa tunnelma kuten aina ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kaksi pienintä ovat renkaissa ihan koko ajan ja nyt myös puolapuissa.

   Poista
 3. Puolapuut ja renkaat ovat varmasti kovassa käytössä, ihanaa että teillä mahtuu sellaiset eteiseen. Neidin huoneen väritys on kyllä niin ihana <3

  VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!