keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Hotelli Alma

Road tripillämme yövyimme Seinäjoella hotelli Almassa, joka on yli satavuotias Rautatieläisten talo. Talo on kunnostettu ihan viime vuosina tosi hienoksi. Päärakennus on kaunis puurakennus, jossa on vanha iso juhlasali, joka toimii ruokasalina. Me yövyimme entisessä vesitornissa, josta junat ovat ottaneet vettä. Punatiilirakennus on remontoitu industrial vintage -tyyliin. Hotelli sijaitsee ihan maailman navassa eli aseman vieressä. Jos haluat vältellä ketjuhotelleja, suosittelen Almaa lämpimästi.


Illalla, silloin kun huone oli vielä siisti, en jaksanut ottaa kuin tämän yhden kuvan hotellihuoneesta.


Huone oli tilava ja kodikas, ja mikä parasta, siellä oli sauna!Vesitornin ulkokuva on otettu aamuhämärissä ja sen kyllä huomaa. Mutta ei ole parempaakaan kuvaa, joten tässä on.


Hotellin aamiaishuone ulkoa.


Hotelli Alma


Rakennuksessa on kauniita yksityiskohtia.


Jugend-ovet


Käsinmaalattu tapetti, helmiponttipaneeli ja kauniit listoitukset.


Vessan ovi


Hieno valaisin


Kauniita yksityiskohtia


Upea kaakeliuuni


Juhlasali oli uskomattoman korkea ja siellä oli kaunis kattoAlkuperäisissä ikkunoissa oli kauniit espanjoletitJuhlasalin lattia oli myös todella kaunis


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kuvat ovat huonoja. Mä olen varmaan kaksi vuotta jankuttanut, että kamera pitäisi huolta, mutten ole saanut aikaiseksi.

   Poista
 2. No jo on kaunis hotelli, täytyykin painaa mieleen. Viimeksi Seinäjoella ollessa yövyimme mitään sanomattomassa omppuhotellissa :/

  VastaaPoista
 3. Hieno paikka ja hauska nimi! Poikkeuksellisen upeat nuo juhlasalin ikkunat 😊

  VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!