maanantai 9. toukokuuta 2016

Äitienpäiväruuat

Ei olla koskaan ennen tehty kotona itse uppopaistettuja ranskalaisia. Nyt tehtiin. Sekä tavallisia, että bataattia. Bataatti piti liottaa kylmässä vedessä ja kuivata. Peruna taas piti laittaa kuumaan veteen noin 10 minuutiksi. Sitten molemmat uppopaistettiin kahdesti, ensin noin 140 asteessa viitisen minuuttia, otettiin pois valumaan ja paistettiin uudestaan 180 asteessa rapeiksi.

Kaverina oli uunilohta. Ja iltapäivällä syötiin vielä suklaamukikakkuja. Se on kyllä kätevä herkku, josta jokaiselle riittää yksi annos, eikä jää turhaan yli. Ohje löytyy täältä.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!