tiistai 24. toukokuuta 2016

Vapaapäivä Kööpenhaminassa

Vietettiin neitihenkilön kanssa tyttöjen päivä Kööpenhaminassa. Lennettiin aamulla seiskan lennolla sinne, ja tultiin illalla 20.40 lennolla takaisin. Hauska sattuma oli, että samalle menolennolle osui yksi kummitäti ja vietti osan päivästä meidän kanssamme.

Aloitettiin päivä Mit hjem er mit slot -tapahtumassa. Taisi olla minulle jo neljäs kerta. Ihana tapahtuma, suosittelen. Puutarhaa, antiikkia, sisustusta ja taidetta, sekä hyvää ruokaa. Sen jälkeen ehdittiin leikkipuistoon, Hamley'sille, Tivoliin, sekä tietenkin Lego- ja Disney-kauppoihin ja pioniostoksille. Kuusivuotias oli todella reipas matkakumppani, mutta sammui paluulentokoneessa jo ennen kuin oltiin ilmassa.


Tällainen superleveä divaani olisi ulos niin ihana! (Mutta en ymmärrä miten sen suojaisi säältä.)


Meillä lupiini on pahin rikkaruoho ja tuholainen, Tanskassa ja Englannissa myös niistä pitää maksaa... (Mietin, että pitäisikö kaivaa muutama ruukkuun...)


Edellisessä kodissa minulla oli ihanat kärhöt (ja pionit). Seuraavat asukkaat repivät ne kaikki pois...Meillä on ainakin yksi tällainen allas. Näinhän sen voisi kierrttää.


Ihania numeroita.


Hiekkakäytävällä oli kasveja pesuvadeissa.


Yleiskuvan nappasin varmaan kaikkein synkimmällä hetkellä. Päivän aikana sataa ripsautti muutaman kerran, mutta ei koskaan huonolla hetkellä tai paljoa.Mustia tulppaaneja ja myös mustia orvokkeja. (Muistan ostaneeni sellaisen jonain vuonna, mutten yhtään muista mitä sille kävi...)


Tivolissa oli upeat kukkaistutukset. Tulpaanin kukat olivat kämmenen kokoisia tai isompia.


Käytiin kahdessa laitteessa.


Tässä ehkä saa jonkinlaisen käsityksen tulppaanien koosta. Neitihenkilön uusi lippis on muuten Ullekkaalta. Farkkua ja oranssinen pitsikukka. Suosittelen kotimaista käsityötä. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!