torstai 25. elokuuta 2016

Arvotaan kaksi lippua Habitareen!

Nyt sinulla blogini lukija, on mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa yksi onnellinen voittaa kaksi 18 euron arvoista lippua Habitareen! Olen menossa Habitareen bloggaajana ja sain heiltä liput arvottaviksi. Kerro kommentissasi minkälaisia asioita sinä haluat nähdä Habitaressa tai mikä sisustus- tai remonttiprojekti sinulla on seuraavana listalla ja olet mukana arvonnassa.

Arvonta suoritetaan torstaina 1.9. klo 18, jotta liput ehtivät postiin. Habitare on 7.-11.9.2016!

Onnea!

17 kommenttia:

 1. En ole aikaisemmin käynyt Habitare-messuilla joten kaikki kiinnostaa. Vanhan talon remontti on sisätilojen osalta vielä aloittamatta, joten monipuolisesti kiinnostaa kaikki :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on työn alla valaistukseen liittyviä asioita, ja myös eteisen (plus lastenhuoneen!) säilytysjutut ovat aina ajankohtaisia. Teen ystävien kanssa jo perinteeksi muodostuneen messuretken täältä Turusta. :)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin vanhan talon remontti vielä suunnitteluasteella, mutta hyvin suunniteltuhan on puoliksi tehty. Keittiö listalla ensimmäisenä.

  VastaaPoista
 4. Viime vuonna mielenkiintoisimpia olivat varmaan kierrätyssisustusjutut ja antiikkipuoli, joten niitä olisi kiva nähdä. Seuraavana sisustusrintamalla varmaan yleistä karsimista ja vauvan suhteen pientä vääntöä kalustuksissa, vaikka varsinaista omaa huonetta ei vauvalle laitetakaan. Eteisen tai yläkertaan johtavan rapun sisustusta varmaan myös jossain vaiheessa, mutta tällä hetkellä vielä ulkoremppa edellä.

  VastaaPoista
 5. Kivoja sisustusideoita lähtisin katsomaan. Mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kivoja sisustusideoita lähtisin katsomaan. Mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Kiva arvonta. Olen juuri muuttanut ja kylpyhuoneen ehostus on toiveissa tehdä seuraavaksi. Siihen katsoisin vinkkejä.

  VastaaPoista
 8. Meillä on juuri aluillaan oleva rintamamiestalon remontti menossa, ja olisipa kiva päästä katsomaan vinkkejä messuilta! :)
  jlehmuskoski@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Habitaressa kiinnostaisi nähdä etenkin uusia villejä väriyhdistelmiä sekä vanhojen ja uusien huonekalujen tyylikäs yhdistäminen sisutuksessa. Tämä on omassa kodissa ehkä se häiritsevin asia, miten sukulaisten perintöhuonekalut saisi sulautumaan omiin kalusteisiin ilman "mummolafiilistä".

  VastaaPoista
 10. Habitaressa haluaisin nähdä pienten tekijöiden kättenjälkeä, kauniita kalusteita ja esineitä, ei enää massatuotantoa ja kaikille samaa puuroa.

  VastaaPoista
 11. Hauskat ideat seinäpinnoiksi haussa. Myös erityisesti valaisimet ja tavat valaista kiinnostavat. Ja aina se vanhan uusiokäyttö kekseliäästi.

  VastaaPoista
 12. Kaipaan ideoita kodin valaistukseen! Näin syksyn tullen on aika laittaa se puoli kuntoon :)
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Seuraavana tuunaan vuokra-asunnon veskiä ja keittiötä. Habitaresta uusia värimaailmoita sekä ideoita. 50-luvun talossa kierrätys ideoita tarvitaan.

  VastaaPoista
 14. Sisustus ideoita makuuhuoneeseen lähtisin etsimään :) tanja.lintunen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 15. Juuri tuli ostettua hirsitalo ja remppalistalla on ainakin olohuone, työhuone ja vessa... Ehkä myös keittiö ja kylppäri. Ideoita siis kaivataan kipeästi :)

  VastaaPoista
 16. Uusia sisustusideoita.paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!