torstai 7. syyskuuta 2017

Sunnuntain inspiraatio

Meillä on ollut pitkän aikaa remonttirintamalla aika hiljaista. Ei olla ehditty ja jaksettu eikä ole huvittanut. Ja on ollut kaikkea muuta. Nyt sunnuntain aamukahvipöydässä sanoin miehelle, että mitä jos tekaistaisiin lasten olkkari.

Sanoista tekoihin ja sunnuntain aikana kannettiin kamat ulos, irrotettiin seinistä lastulevyt, kerättiin ulkoseinästä ja katosta villat ja otettiin alaslaskettu katto pois. Nyt on jäljellä enää koolaukset ja sähköt. Kattokoolauksiin ja sähköjen irrottamiseen tarvitsen miestä, joka on nyt reissussa.

Huoneessa oli kutakuinkin tällaista kun aloitettiin. Yksi seinä jo valmiiksi hirrellä, muissa seinissä valkoinen lastulevy.


Nyt on lastulevyt poissa osassa seiniä on vanha pinkopahvi, joka on aika rikki ja tapetti, joka ei vastaa minun kauneuskäsitystäni, kuva alla.Nyt on rullailtu suojavarusteet päällä lasivillaa. Katon päällä oli kunnioitettava määrä hiirenpipanaa.


Tämä on hauska projekti myös siksi, että tämän seinän alaosa on JO korjattu, hirret vaihdettu. Se tehtiin pari kesää sitten ulkoa käsin.Alaslasketun katon yläpuolella näkyy vanha panelointi ja rapistunut lateksi. Osassa kattoa on yhä pinkopahvi.


2 kommenttia:

 1. Semmosta se on,aina ei jaksa eikä ehdi eikä huvita.Tuttu juttu.Ja sit yhtäkkiä tuleekin inspis ja nopeasti valmista! Tosin nopeuskin on suhteellista,ainakin meillä:)
  Ja silloin kun ei meillä mitään tapahdu,niin on kiva käydä katsomassa tapahtuuko muilla.Ja sieltäkin voi tulla inspis.Joten kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on muuten totta, että kun katsoo muiden vauhtia (terveisiä vaan sinne yhteen vanhaan kouluun ja Pömpelin uudelle ruutulattialle), niin innostuu taas. Tänään olen pitkästä aikaa lueskellut sisustuskirjoja.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!