sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Tapetti ja lattiamaali

Tapetin olen saanut edullisemmin, koska tämä postaus on toteutettu blogiyhteistyönä vaasalaisen Aveoshopin kanssa. Tapetti on ruotsalaisen Majvillanin Amelie. Aveoshopissa on juuri nyt tästä ja muistakin tapeteista mukavat alennukset, kannattaa käydä kurkkaamassa.

Olen kovasti odottanut, että saisin esitellä huoneen valmiina, mutta käytännössä läpikulkuhuoneen lattian maalaaminen koira- ja lapsiperheessä on osoittautunut niin vaikeaksi, että osa lattiasta on yhä kokonaan maalaamatta ja osa on maalattu vain kerran. Mutta lupaan ottaa uusia kuvia, kun huone on sisustettu. Olen tehnyt mainioita kirpputorilöytöjä!Tapetin pohjaväri on viime aikojen suosikkivärini duck egg. Kuvio on ihan moderni ja linnut kultaisia.Kauempaa tapetista saa vanhanaikaisen ornamenttikuvioisen tapetin vaikutelman. (Katto todennäköisesti jää räjähtäneeksi. En halua silotella kaikkea.)


Uuni sai Uulan ovi- ja ikkunamaalia pintaansa, sävy on helmi, joka on aavistuksenomaisesti harmaa. Komero tulee saamaan ovensa takaisin.Lattiamaalin sekoitin itse kolmesta eri Permon jämästä. Olen väriin todella tyytyväinen.


4 kommenttia:

 1. Tosi hieno kokonaisuus! "Moderni tapetti" istuu tosi hyvin!

  VastaaPoista
 2. Todella nätti tapetti moderniksi tapetiksi ja kivan värinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä olen aika tarkka tapeteista, että niissä pitää olla rytmi. Toi on siinä suhteessa hyvä. Eikä dominoi näkymää liikaa, vaan toimii taustana ja tunnelman tuojana.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!