Bloppis

Minulla on muutama tavara, joista olisi tarvis päästä eroon, mutta ei nyt ole hurja kiire. Ajattelin nostaa ne tänne Bloppikselle.

Laitan jokaiseen kuvaan hintapyynnön (tai vaihtaripyynnön), mutta tarjota myös saa.Yli satavuotias kuluneen vihreä pinnis, nyt siinä on patja 60x120, mutta pitenee tai lyhenee. Laidan korkeus lähellä pinnasänkystandardia. Hp. 120 eur. Sijaitsee nyt Uudellamaalla.


Noin 1930-1940-luvun lakattu hyväkuntoinen pinnis. Tässäkin kuvassa patja 60x120, mutta sänky pitenee tai lyhenee.  Patjankin saa kaupan päälle jos haluaa. Hp. 80 eur Sijaitsee turunmaan saaristossa.


Tässä lastensänky, joka elää lapsen mukana. Laidat pinnasänkyä matalemmat, lapsi kiipeää kätevästi laitojen yli, mutta nukkuminen on turvallista, ei putoa. Ikää en osaa arvioida, mutta veikkaan, että kyllä tämäkin on lähes satavuotias. Tässäkin taitaa olla kuvassa se 60x120 patja. Hp. 100 eur. Sijaitsee nyt Uudellamaalla.


Myydään Ikean kolmenistuttavan Tomelilla-sohvan (ei vuodesohva) vähänkäytetty pinkki Bemz-päällinen. Päällisessä viisi selkänojatyynynpäällistä. Päällinen oli käytössä noin puoli vuotta ja on pesty ennen säilytykseen siirtämistä. Pinkki on enemmän kylmä kuin lämmin. Tässä linkki Bemzin tuote-esittelyyn: http://www.bemz.com/en/product-page/product/sofa-covers/id/tom1/tomelilla/t130/dusty-rose/
Hintapyyntö 120 euroa. MMM

Kävin läpi tapettikokoelmaani ja päätin tehdä vaaleiden värien kanssa pesäeroa. Siispä myyn muutaman tapetin pois.

TAPETTI 1

Ensimmäisenä Designers Guildin iki-ihana Corazon, jota ei enää valmisteta. Tapettia on 4 rullaa, yksi niistä on avattu katsomista varten ja ensimmäisten 15 cm alueella on pari repeämää. Muut ovat avaamattomia. Pohjaväri on hiekka, mutta väri on ihan aavistuksenomaisesti luumumpi kuin muut hiekanväriset tapettini. Kuviot ovat valkoisella ja kullalla. Hintapyyntö 180 euroa yhteensä,  postikuluineen.
Tässä näkyvät avatun rullan repeämät.

Linkissä näkyy sama tapetti, mutta eri värisenä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!