tiistai 13. maaliskuuta 2012

Eteinen

Sunnuntaina mies purki yhden kevyen seinän ja lapset purkivat yhden kaapin. Kuusivuotias kokosi Ikean kenkäkaapin melkein kokonaan itse, seurasi ohjeita huolellisesti ja käytti ruuvinväännintä kuin vanha tekijä. Mihin sitä enää Legoja tai Meccanoja tarvitsee? Loppusuoralla vähän into herpaantui ja minä viimeistelin homman kolmiveen avustuksella. Kyllä se ruuvinväännin jo pienenkin pojan kädessä pysyy.

Toisen kenkäkaapin kokosi neljävee (no, tänään jo viisivee), iskän avustamana. Minä laitoin osia oikeille paikoille, neljävee käytti ruuvinväännintä ja mies auttoi sen suorassapitämisessä.

Pitäisi ruveta miettimään pohjapiirrosta sekä sähkö- ja LVI-suunnitelmaa, jotta päästäisiin haaveista tekoihin. Ja saataisiin haettua niitä muutoslupia.


Kahdesta kenkäkaapista riittää jokaiselle perheenjäsenelle oma lokero. Ihan perussiisti viritys.


Talot ja valokuvakehykset ovat Hollannista, eri keikoilta. Kyltti on Metsänkylän navetasta, kotoisin muistaakseni Porista. Enkelinsiipien alkuperää en muista.


Avainkaappi on Indiskasta.


Koukut taisivat tarttua mukaan isovanhempieni kodista kun sitä tyhjennettiin.

Talossa on aika paljon paljasta hirttä. Ei ole minun tyyliäni ainakaan näin runsaana. Ostajan näkökulmasta se oli hyvä, että rakenteet olivat esillä. En ole myöskään sitä koulukuntaa, että maalaisin hirttä valkoiseksi, vaikka se kaunista onkin.

Kuulin muuten, että kylillä, vielä tosi lähellä meitä, on sunnuntaisin ILMAISTA joogaa. On varmaan ihan pakko mennä.

3 kommenttia:

 1. Näyttää tosi ihanalta!

  Samaa mieltä, että LIIKA paljas hirsi ei ole niin kivannäköistä. Mulle kyllä kelpaisi valkoiseksi tai mustaksi (näin just jonkun upean kuvan mustasta hirsiseinästä) maalattu.

  VastaaPoista
 2. Valkoisena on ihan kivan näköistä, mutta mua häiritsee ajatus, kuinka paljon pölyä se kerää. Yhden kaverin vanhemmilla piti kerran-pari vuoteen vähintään imuroida koko pyöröhirsinen talo seiniä ja kattoa myöten.

  VastaaPoista
 3. Meillä toi eteisen seinä on tosi pölynen. Ei ollenkaan astmaatikolle sopiva. Ja pellavarive, jota on hirsien välissä, on tosi pölisevää.

  VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!