sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Palmusunnuntai

Viikko sitten ostettiin uudet kottikärryt, jotka mies kokosi tänään. Kaksi pyörää ja perussetistä poikkeava työntöaisa yhdessä mahdollistavat työntämisen yhdellä kädellä ja lapsillekin tasapainon säilyttäminen on merkittävästi helpompaa. Puutarhassa lumi on sulanut. Me haravoitiin ja roudattiin lehtiä uusiin lehtikomposteihin koko perheen voimin. Yritetään arvailla pihassa kasvavien kasvien lajeja.

Me yritettiin saada lapset unohtamaan, että on palmusunnuntai, mutta kun kaksi tyttöä kulki ohi noitavarustuksissa virpominen nousi uudestaan agendalle. Loppujen lopuksi mies haki lasten kanssa pajunoksia ja minä autoin rappusilla auringossa istuskellen lapsia kiinnittämään koristeita vitsoihin. Kun mentiin sisälle, me aikuiset mentiin ensin ja sitten lapset saivat tulla virpomaan.

Nyt olen yrittänyt raivailla taas epämääräisiä muuttonyssyköitä ja analysoida perheemme kenkäkokoelman kelpaavuutta edes jollekin perheenjäsenelle.


Uudet kottarit.


Melkoiset lehtikasat. Ja vielä luntakin.


Virpovitsat.Plantagenista ostettiin pihalle kokeeksi kaksi tällaista auringossa latautuvaa pihavaloa. Niiden pitäisi hämärässä toimia automaattisesti. Jos ovat hyvät, voidaan hankkia muutama lisääkin.


Virpojat.


Lehtikomposti. (Mä en tiennyt miten järjettömän kalliita sellaiset oikeat kompostit ovat. Olisi tarkoitus lajitella jätteet nykyistä paremmin, mutta hinta-ajatukseen on sopeuduttava ja kaikki vaihtoehdot syynättävä.)
Lopuksi Plantagenin saalista. Pääsiäiskukkia.

Hyvää pääsiäisviikkoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!